tisdag, februari 08, 2005

iiiiiiiiiiskallt ute... brrrr....

det såg inte kallt ut när jag kikade ut genom mitt fönster i morse, men kallt var det... *hutter* började skolan 9.15 idag och under den korta promenaden dit så trodde jag att min näsa och mina kinder frusit och fallit av... :þ fick sen höra att det var -7°C, och det förvånar mig verkligen inte. vi såg två dokumentärer i förmiddags, en om Bernard Herrmann, han som gjorde filmmusiken till nästan alla Hitchcock-filmer och en om svensk dokumentärfilms historia. den första var intressant, den andra tråkig.
i eftermiddags hade vi föreläsning där margaretha berättade om reklamfilm och musikfilm. fick se exempel på reklam och fick veta hur det fungerade. sen visade hon exempel på musikfilm (mtv) och vi fick se fyra olika musikfilmer: peter gabriel´s "sledgehammer", r.e.m´s "loosing my religion", nirvana´s "smells like teen spirit" och madonna´s "material girl".
jaja... hem kom man, något mindre frusen än tidigare på dagen. gummi var i skolan från 8-12 och 13-18.30, att han orkar... :þ
dagens mat bestod av köttfärssåsrester med nykokt spaghetti. när vi ätit körde vi till ica norrmalm och hämtade paketet som gummis föräldrar skickat till honom... mmm... ett helt paket prince polo.... två paket hangikjöt (sitter och dregglar nu... hehehe), två paket äkta pepperonikorv (som vi, bland annat, ska ha på en hembakad pizza jag tänkte göra imorgon) och en ny sladdlös hemtelefon. nu har vi två till den nya lägenheten, men det är bara bra, det finns ju ett par telefonuttag i trean.
imorgon, halv tio på förmiddagen, har jag vägning hos viktväktarna och jag är redigt nervös... har riktigt späkt mig så att jag har så lite mat i magen som möjligt imorgon... ja, jag är fullt medveten om att jag är nojig, men det är en del av den jag är... accept it! ;-)

men men... nu ska jag kika på discovery... ha det så bra och ät inte för många semlor, man kan få ont i magen... :þ

bæjó!

Inga kommentarer: