lördag, juli 24, 2010

Smygehuk


Här har vi varit idag. Vädret kunde ha varit bättre, men det regnade i alla fall inte. Vi hade förväntat oss lite mer turister på plats med tanke på att det var jazz- och bluesfestival, men det var ju inte direkt någon trängsel att prata om. Vi pratade lite med kaninerna, tuppen och gässen, konstaterade att det inte serverades någon äggakaka, promenerade mellan Köpmansmagasinet och hamnen och körde sen hemåt igen. Bilder finns här.

På vägen hem stannade vi snabbt hos pappa och Gunilla och lämnade av lite saker. Därefter blev det ett matstopp på restaurang A9 på gågatan i Trelleborg innan vi körde tillbaka till Malmö. En liten utflykt med spontana inslag blev det och nu blir det en lugn kväll framför teven. Nice.

Dagens motion: 10 minuters styrketräning och 45 minuter spinning på SATS.

Dagens mat: 2 ägg och ost till frukost; 0,5 dl kesella, en liten banan och 1 msk proteinpulver till fika; ett par nötter som snacks, bbq-burgare med klyftpotatis på A9 (åt inte upp allt, men mätt blev man och supergott var det); en påse lösgodis; samt en bit ost som kvällsmat.

Imorgon har jag som plan att möta upp två simklubbskompisar på Ribban och träna årets första o.w-träning (open water). Ska bli spännande att möta lite annorlunda vattenmotstånd än vad jag är van vid. Hoppas bara att vädret blir bra. :) Nu blir det "America´s funniest home videos". Vi hörs.

Bæjó!

Inga kommentarer: