tisdag, september 13, 2005

Lagom förvirrat

Jösses, idag är det en sån dag jag önskar att jag bara hade stannat kvar i sängen. Nej, det hade ju inte gått... Hade ju "Kreativt Skrivande" idag med en gruppuppgift, att få sin lilla mini-novell om "Rödluvan" bedömd. Nåja, så farligt var det inte, de tyckte att den var bra, välskriven och med en härlig evil twist på slutet... Muahahaha... ;-)
Jag, älskare av historiska noveller, lämnade ifrån mig ännu ett utmärkt exemplar i form av en kort novell med temat "Vem är det där?"... Hm, hoppas de förstår min berättelse...
På tal om rubriken, hade totalt glömt bort uppgiften tills idag, vilket jag kom på vid midnatt, så det fick jag snabbt skriva ihop. I samma hjärnsläppsveva glömde jag att läsa lite texter till idag och lite i boken... Hm... Jag vara förvirrad.
Annars har jag inte upplevt något himlastormande precis. Jag lever och Gummi lever också, förutom det faktum att alla svenska myggor älskar honom, men hans kropp älskar inte myggstick. Han var något uppsvullen på stuckna delar av kroppen igår, men det ser mycket bättre ut nu. :)

Imorgon ska jag ta det lugnt, ska läsa lite "Dramaturgi"-läxa, handla mat och träna. Första träningen för hösten... *Argh* vad jag är lat. Jag är nästan värre än katten som verkar 'go for' världsrekord i antalet genomsovda timmar per dygn. Nä, jag är faktiskt inte så lat, jag går upp, äter nyttigt, gör mina läxor och går på samtliga föreläsningar. Det kunde varit värre...

Men nu ni... tvättstugan "ropar" på mig. Även där var förvirringen total. Glömde kolla vilka program tvättmaskinen stod på när jag skulle sätta igång och fick tvätta om ena maskinen eftersom den stod på "mjuktvätt" och inte "40°C"... Var har jag haft hjärnan idag? ;-)
Skall återgå till livet nu.
Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: