torsdag, september 22, 2005

Klukk-dags

Hm... Blev "klukkad" av Hanna idag och det innebär att man skriver ner fem punkter med onödig information om sig själv... So, here goes nothing! ;-)
När man har gjort det så ska jag "klukka" fem kompisar. Det är absolut inget kedjebrev utan en rolig lek som man inte "måste" skicka vidare. :)

1) Mitt favoritband är "The Beatles" och jag älskar också allt som har med 60-tal att göra.
2) Hade jag haft 30 000 kr så hade jag fått min överflödshud bortopererad från magen.
3) Jag älskar tv-spel som t.ex. "Super Mario Bros".
4) Jag är en sport-junkie som älskar att kolla på nästan alla sporter, t.ex. friidrott, alpint, fotboll, Formel 1, ridsport, handboll mm.
5) Min egentliga hårfärg är mörkblond men jag önskar att jag var naturligt rödhårig.

Så, då var det klart! :) Inte så jättesvårt men samtidigt så känns det som att man avslöjar mörka hemligheter om sig själv... Hehehe... Jag har "klukkat" Nanna, Anna, Pelilla, Emy och Emma. Eftersom de tyvärr inte har några bloggar så kan jag inte länka till dem.

Idag har jag varit i skolan hela eftermiddag, "Dramaturgi" och "Kreativt Skrivande". De krockade men jag lyckades att va med sista timmen på det sistnämnda och diskutera noveller.

Jag och Gummi har varit och köpt en 28tums widescreen-tv idag på OnOff för det mycket billiga priset av 2990 kr + en försäkran på 500-nånting kronor = ca 1700 kr per skalle... Weeeee... Och Gummi fick sin X-Box idag också, så nu har vi en bra multimediaprodukt också. Den kan liksom användas som DVD-spelare, man kan köra filmer och musik från datorn via tv:n och sen kan man också spela dator- och tvspel på den. Behovet av en ny stereo försvann ganska snabbt. :)
Men, nu ska jag kika vidare på "Du är vad du äter" - den svenska versionen.

Ha det så bra!

Bæjó!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nice blog..

Come on over and check out my website if you find the time. It covers Special Event Lighting. You can find it at Special Event Lighting..

and keep on blogging. :)