måndag, augusti 02, 2010

Shopping på stan

Då var veckans första dag nästan förbi och den har varit riktigt produktiv och bra. Jag började dagen med en cykelrunda och fortsatte sen med en shoppingtur på stan med Gummi. Han fick köpt sig ett par nya sneakers och ett par nya t-shirtar. Jag köpte mig ett nytt broderi, ett par kompressionsstrumpor och ett par träningsgummiband.

Förutom allt detta har jag gjort och förberett en del förändringar i min höstplanering, när det gäller träningen. Det gäller lite medlemskap och förändringar av sådana. Mer information kommer fortlöpande, allt eftersom pusselbitarna (förhoppningsvis) faller på plats.

Dagens motion: 38,5 km cykling, tid: 1;38;41, snitt: ca 2;30 min/km.

Dagens mat: 2 ägg och 50 g ost; 0,5 dl proteinpulver + vatten; tonfisksallad; 1 banan och en näve blåbär; kyckling- och mangosallad; en skål med blandade nötter och en kopp kaffe.

Den här veckan ser ut att bli en lugn sådan. Under cykelturen kände jag av min höft och vänsterknäet behöver lite vila. Förhoppningsvis kommer de nya kompressionsstrumporna göra att mina vadmuskler och hälsenefästen får bättre stöd under mina joggingturer. Tänkte prova dem till helgen när jag haft en chans till att vila upp mig så att de verkligen kan visa vad de går för. Vi hörs.

Bæjó!

Inga kommentarer: