torsdag, juni 14, 2007

Sol, skin på mina vita lekamen...

Jag är hopplöst vit på mina ben, trots solning. Får nog acceptera att jag blir röd/brun på ovankroppen och stiligt Dita von Teese-vit på underkroppen.
Ska faktiskt erkänna att den enda gång jag fått en jämn ljusbrun bränna var på Ísland (!!!). Det ni.

Har städat lägenheten i dag och blev klar precis innan Gummi kom hem. Skönt att se allt damm och alla katthår/dammråttor försvinna. Nice.

På min andra blogg - jo, jag har en till. En "riktig" modeblogg på Modette - skriver jag om alla mina" måste" och "ska" i sommar. Tror jag kopierar över texten hit:

"Jag måste städa. jag måste börja fixa med mina bloggar. Jag måste börja fotografera mera. Jag måste börja träna och leva nyttigare. Jag måste jobba så mycket jag kan i sommar så att vi har pengar att leva för på Ísland. Jag måste läsa allt jag inte hinner under terminerna. Jag måste äta mer jordgubbar.

Jag ska i dag: sotera och städa (kanske börja gå i genom saker på loftet och garderoberna), börja läsa sommarbok 2 och vara nyttig.

Många "måste" och "ska", men inget är omöjligt. Vem vet? I augusti så har jag kanske läst alla böckerna i min sommarbokshög? Kanske jag åter kommer i mina favoritjeans, storlek 27/32? Kanske har shoppat mig långt bortom allt förnuft på Kringlan i Reykjavík? Jag kanske har jobbat så mycket att det inte gjorde något att jag inte fick sommarschema? Jag har kanske också då ätit så många jordgubbar att jag förvandlats till en?"

Städningen alltså klar, likaså min sommarbok nummer 1, Ian Fleming´s "Casino Royale". Nu väntar "Dr No" på sängbordet. Det var de två böckerna jag hittade på Altonas loppis i Skegrie för en femma stycket. Jag gillar Ian Fleming´s sätt att skriva.

I morgon blir det jobb mellan 8 och 15. Sen blir det kanske lite jordgubbar inför helgslappet. Har tvättstugan på lördag eftermiddag.

Got to go. Ska skrubba lite nypotatis till middag. Får se vad det blir till.

Bæjó!

Inga kommentarer: