fredag, oktober 06, 2006

One down...

Tentan skriven, jag hemkommen och nu börjar helgen.

Tentan kändes väl helt okej. Vet inte riktigt hur det har gått och jag vågar inte riktigt sia om utkomsten, men det kunde ha varit värre. Svarade på alla frågor, vissa mer utförligt än andra.

Hämtade ett paket. Igen. Denna gången var det mina rabatterade byxor och linnen från H&M. De passade perfekt! :)
Har rensat lite i min garderob. En gammal kjol och lite annat smått och gott åkte. Jag har ju inte använt sakerna på drygt två år (= gränsen för hur länge ett plagg får bo hos mig och inte användas), eller så var de så slitna att de åker direkt i soporna.

Provade mina nya ögonskuggor idag. Hade den ljusa längst fram och den grön/guldiga baktill, lite som skugga. Jättefint! Ska nog önska mig presentkort på "MakeUp Store" i julklapp.

Annat kul? Oh, ja... Håller på att bli sjuk igen. Okej, det var inte särskilt roligt, men med tanke på att jag suttit och tentapluggat stenhårt så kan det hända att man sänker sin kul-standard. ;-)

Gummi har jobbat stenhårt och länge var dag nu. Han ska även jobba hela helgen så att han blir klar med sitt innan han byter jobb. Han är så duktig! :)
Ska till Pelilla och Jim imorgon med Nanna och Bubbe. Ska bli så himla kul!

Men, jag ska ta och bada nu. Det är "Me, myself and Irene" på trean snart. Var ett tag sedan jag såg den sist. Minns att den var superrolig.

Jaja, ha det så bra allesammans.

Bæjó!

Inga kommentarer: