fredag, november 10, 2006

Jippie-jej!

Experimentet hade lyckad utgång. Jag fick inte ont på träningen idag och behövde inte avbryta. Jonas har verkligen lyckats att tejpa foten bra. Wohoo! Och därmed har jag också lyckats med min veckomålsättning: att träna tre gånger i veckan. Känner mig oerhört stolt över mig själv.

Skolan har också gått bra. Arbetet blev klart, redigerat och inlämnat. Har inte skola förrän tisdag, då vi ska ha genomgång av analyserna.

Var på IKEA idag och handlade lite julsaker. Hade ett presentkort liggandes plus 200 kr som jag glömt jag hade. Saknade lite väsentliga saker inför julen. Köpte ett duschdraperi med hakar (äntligen, typ), knoppar till gardinstången i vardagsrummet, batteriladdare och batterier (både AA och AAA) så nu slipper vi förhoppningsvis att köpa nya stup i kvarten. Köpte presentband till julklappar, pepparkaksformar (ska be mormor att göra lite extra deg till mig i år), två gästhanddukar med julmotiv, reflexer och nya grytlappar.

Och till er som är intresserade, jag har påbörjat sida 10 av min berättelse. Jag säger till och länkar till sidan när jag bestämt mig för att publicera.

I morgon blir det till Willy's och sen till Hörby på kvällen. Daniel, Tobbes nästkustin, fyller 20 år och vi ska alla dit. Mamma och Ann-Margreth ska hämta oss här.
På söndag är det tvätt och städning som gäller.

Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: