fredag, november 03, 2006

Fredag

Vintern har definitivt kommit till Skåne. Eller kylan i alla fall. Snön lär väl inte dyka upp förrän januari eller så. Ända sedan onsdag har det varit bitande kallt om man jämför med tidigare veckor. Men, de säger att det ska bli varmare till helgen, så...
Nå ja. Bytte däck igår kväll. Tog inte lång stund alls och det var lika bra att få det gjort med tanke på att Gummi är i Smålandsstenar idag och jobbar.

Idag har jag inte mycket att göra. Har lovat Gummi att lämna ett par papper hos Academic Work, vilket jag tänker göra i eftermiddag. Sen ska jag och Nanna åka norrut i kväll, till Hässleholm närmare bestämt. Om det blir med bil eller tåg är inte bestämt än. Allt beror på Gummis e.t.a* i Malmö.

Fick min första bok för nästa kurs idag. Den heter "Rosengård i medieskugga" och ser intressant ut. Läste ut "Källkritik" igår kväll. Den ska vi ha läst till på måndag men jag har inte haft någon annan kvällslektyr i veckan än den, så...

Annars? All Helgona-helg med allt stängt. Nå, inte allt får jag hoppas. Vill till Willy´s imorgon och kanske Lidl.
Tänkte kanske klämma in ett träningspass i morgon förmiddag, men vi får se vilket humör jag vaknat på. Hehe. Har tvättid också i morgon (= motion i trapporna).

Jaja... Tiden flyger. Ska föra över min nyinköpta julmusik till datorn innan lunch. Har ordnat en egen mapp till julmusiken på servern. Så slipper man bläddra runt som en galning bland alla musikmapparna när man kör via xboxen. Och nej, jag tänker inte börja spela julmusik eller göra något juligt här hemma förrän datumet är 1 december. Allt annat är "#blasphemy, blas-for-you, blas-for-everybody...#" ;-)
Well, kören räknas inte. Ska börja öva julsånger på tisdag och det är enda gången jag sjunger julsånger innan jul. Har ju julkonsert i mitten av december.
Nanna, du ska få låna mina skivor. Lovar. Där är gammeldags amerikanska julsånger. Lite Ella Fitzgerald och Frank Sinatra etc.

Oj, detta blev visst långt. Men, ville bara låta er veta att allt är bra. Jag antar att det lär väl poppa upp en och en annan blogg i helgen.

Sjáááuuuuuuuuuumst! ;-)

Bæjó!

* e.t.a = estimated time of arrival

Inga kommentarer: