söndag, november 15, 2009

No more weekend...

Då har det blivit söndag igen och vi är precis halvvägs genom årets näst sista månad. Efter gårdagens skojakt blev det en middagsbjudning på restaurang Två Lejon i Trelleborg. För er som inte känner till Trelleborg, så ligger Två Lejon vid Gamla Torg och är en restaurang med gamla anor. De som driver det idag har lyckats mycket väl med sin meny och hur de tillagar maten. Portionerna är rikliga, maten utsökt och mycket prisvärd och servicen är utmärkt.

Igår var det farmor som bjöd på trerätters middag eftersom hon fyllde 85 år. Hela familjen var där och dagen till ära stod en födelsedagsflagga hos födelsedagsbarnet. Till förrätt åt jag en toast Skagen, en plankstek till huvudrätt och sen blev det gemensam glasstårta till efterrätt. Supergott och jag blev supermätt.
(Lite bilder här)

Om gårdagen gick i matens tecken så har den här söndagen gått nästan helt i musikens tecken. Jag provtränade höften idag med ett simpass. Tog det lugnt och lyckades genomföra ett helt pass. I eftermiddags körde vi ner till Trelleborg och sjöng med ett flertal andra körer vid en gemensam konsert. Kyrkan var nästan full och konserten var mycket lyckad, trots att man ibland kände sig lite vilse i stämmorna. ;-)

Nu blir det mer "Air Crash Investigations". Vi hörs.

Bæjó!

(Zoolander-paret)

Inga kommentarer: