måndag, november 02, 2009

Jösses...

Ännu en arbetsdag till ända och mycket har man åstadkommit. Butiken blev dammad och speglarna putsade. Tog ner soporna tillsammans med en kollega och sen drog jag stövellagret. Det var först när jag var klar som man såg hur många par stövlar vi faktiskt sålde i torsdags. Wow...

Nu sitter jag och tittar på "Ullared" på femman. Jösses, säger jag bara. Två helgalna göteborgskor, en skånsk familj som får mig att sjunka ner lite extra i min fåtölj. Mannen i familjen häller på en halv flaska tändvätska på kolen när han ska tända grillen och så har han brännvinsflaskan nära till hands. Frun och barnen har planerat att shoppa för 50 000 kr under två veckors tid. Överlag har programmet starka "Plötsligt i Vinslöv"-vibbar och jag fnissar igenkännande åt en del saker. Man har ju varit där ett par gånger. ;-)

Fick boken "Elsas mode" med posten idag. Till min glädje såg jag att det medföljde ett läppglans från Face Stockholm och så hade Sofi själv signerat boken. Vad kul när man hittar sådana överraskningar. :)

Nä, nu börjar "Ullared" igen. Vi hörs.

Bæjó!

Inga kommentarer: