måndag, januari 14, 2008

Vecka 3 - hej!

Nu börjar det bli svårt att hitta på rubriker... Hoppas ni nöjer er med detta fjantiga förslag i rubrikväg.

Sitter och tittar på Idrottsgalan 2007. Inte nog att Peter Settman är hysteriskt rolig - som vanligt - Skidskyttelandslaget fick pris för "Årets Lag" tack vare sitt VM-guld i Mixstafetten. Grymt bra! :) Nu upprepar ni bragden i Östersund!

Dagen har varit bra annars. Klämde in ett "Aerobics"-pass vid middagstid och sen har dagen bara flutit på. Har ringt ett par samtal också, ska byta bredbandsleverantör och lite annat smått och gott.
I morgon blir det pluggedi-plugg för hela slanten. Ett pass "SatsDans" avrundar eftermiddagen.

Men ni, det här blir ett kort och innehållsfattigt inlägg. Sitter istället med fullt fokus på Peter Settmans finurliga och tokroliga mingel runt borden på Idrottsgalan.
Jo, nu kom jag på något! Bokhyllorna vi fick är på väg att se mindre tomma ut. Hehe. Var på loftet i dag och hämtade ner de Sandemo-böcker som inte fått vara med innan. Hittade lite roligt som jag också tog med mig ner. Men, där är gott om plats kvar, så var inte oroliga. Vi kommer att fortsätta investera i inbundet papper i framtiden också. ;-)

Jaja... Vi hörs!

Bæjó!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hello...
såg att du lagt upp mig som vän... skoj. Hur gör man det???

Stína sa...

Tja, på blogspot så fixar man ju saker och ting under menyn "layout" och lägger till länkar där. Vet inte riktigt hur det funkar på blogg.se, men surfa runt på din inloggning och se vad du kan hitta. :)