måndag, januari 28, 2008

Onödigt vetande...

Jag har vaknat på toaletthumorshumör i dag (Finns det ordet?). Har fjantat mig för fullt i dag (när jag inte varit superseriös journalist, det vill säga. Hehe). Satt emellan varven och funderade på den ena skumma saken efter den andra. Kanske lite för äckligt för att ta upp här, men det inkluderar en toalett och ett mysterium. Så mycket kan jag säga. ;-)

Ni skulle ha sett bildhaken jag skrev. För er med TA hemma, titta efter en bild på en omkullblåst vägskylt med lite text till, så förstår ni vad jag menar. Rubiken bör vara (om ingen ändrat den) "Blåst läge?". Journalistik är (som tur är) inte alltid superallvarlig, jag lät en kollega läsa och han konstaterade att texten var fullt publiceringsbar. Dessutom tror jag inte att någon noterar bildhaken ändå, med tanke på hur tidningen ser ut i morgon. Hehe.

Helgen har varit fin, har inte gjort så mycket. Vi fick tränat och tvättat och handlat i helgen. Har tränat i dag, fattar inte att jag faktiskt pallar att dra till SATS så direkt efter jobb. Men, det gör jag.

Nä, nu ska jag sluta detta fjantiga inlägg. Vi hörs.

Bæjó!

Ps. Till höger här ser ni min nya bild-byline. Njut. Hehe. Ds.

Inga kommentarer: