söndag, september 17, 2006

Val 2006

Well, då var det dags för val. Har tv:n på och lyssnar på alla expertutlåtanden om både det ena och det andra. Jag skulle absolut inte ha något emot ett maktskifte. Landet skulle må bra av friskt blod vid "rodret".

Men, nog om det. Detta är inte en politisk blogg och jag har inte som mål att bli politisk skribent heller, för den delen.

Helgen har varit bra, kom hem, dödstrött, i fredags eftermiddag och gjorde inte mycket mer än att dö, bildligt talat.

Lördagen blev bättre: powerwalkade med Nanna förbi Möllan (och Möllans Ost... tihi...) och hittade spännande frukostalternativ. Jobbade 12-16 och hade sedan "Sex and the City"-kväll hos Nanna med snacks, ostar och Cosmopolitans i mängder. Lyckades dock att styra hem cykeln vid elva... Hehe...

Idag röstade jag på Frans Suells Gymnasium, och passade på att powerwalka samtidigt. Gick Kungsgatan mot stan (på grusgången i trädallén som är där), förbi Storgatan, Davidhallstorg, ut på Fersens Väg, ner och förbi Stadsteatern, ett varv runt Pildammen och så tillbaka igen, via Triangeln. Det tog 1 timme och 10 minuter (röstningen inräknad) och jag körde verkligen stenhårt. Vilket sätt att starta dagen på! Vädret gjorde det till en perfekt upplevelse. :)
Har spenderat resten av dagen (fram till kl 20.10) att läsa ut "Offentlighetsprincipen", "Pressetik" och ska läsa "Spelregler..." innan sovdags.
Vi fick också tvättat idag och det är bokat tvättstuga till torsdag förmiddag, så att man har rena, fräscha kläder med sig till Ísland. Skönt att vara ledig den dagen till att förbereda saker på.

Jaja, skola imorgon. Ska få vår första grupparbetsuppgift. Hoppas jag hamnar i en grupp med Malmöbor, så att man slipper åka runt en massa. ;-)

Så, då är det back to Valvaka som gäller.

Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: