måndag, september 25, 2006

Reseblogg

Så var då den alldeles underbara resan slut *snyft*. Det var med sorgsen min jag steg på planet mot Köpenhamn igår morse. Dagarna i Reykjavík gick alltför snabbt.
(Bilder finns här)

I torsdags var det en hel del förberedelser som tog tid.
Powerwalkade till Mobilia för att köpa present till Hilmar (Gummis far), men den fanns inte att tillgå just nu, så det får bli en senare historia. På vägen hem gick jag inom en broderi- och garnaffär och köpte födelsedagspresent till Anna (Gummis mor). Gick förbi Apoteket och ordnade ett par saker och sen, via H&M, hem. Köpte jättefina traveltags på H&M för 29,50 kr. Billigt och bra.


Vi tog tåget strax innan sju och kom fram till rätt terminal precis när en kö till incheckningen börjat bildas. Tog inte lång tid att checka in och jag köpte ett diadem på flygplatsen.
Planet lämnade Katrup något försenat och Anna och Hilmar mötte oss på Keflavík när vi landat. Jättekul att träffa dem igen! :)
Körde sen till lägenheten, via 10-11, och det blev en ganska sen läggtid (kl 3, svensk tid - Ísland ligger för närvarande två timmar efter).

Sov till 10 (isländsk tid) på fredags morgon och tog det lugnt. Åkte sen iväg till Bónus och IKEA för att handla inför kvällen och lite senare på eftermiddagen fick jag äntligen besöka Kringlan. Köpte ett par skor för 4990 isk. (ca. 500 sek), jättefina i svart läder, spetsig tå och låg klack. :)

På kvällen kom nästan hela familjen till middag och det var så himla kul att se dem alla. Det var ju mer än ett år sedan sist.

I lördags var det också upp vid tio. En timme senare kom Sverrir, Dana och Jóndi och hämtade oss. Körde ut till Grafaholt där Gummi fick provåka en Ford GT, en otroligt snygg, röd sportbil. Vi fick Coke och Prince Polo medan vi var där.
Efteråt åkte vi ner till stan och åt på American Style. Gummi och jag tackade för skjutsen och promenerade sedan längs hela Laugarveg och upp till Tölvulistinn. På vägen träffade vi Kristín, som bott i Skövde innan. Eftermiddagen spenderades hemma i lägenheten med en del av familjen och en massa kakor och våfflor. Mummmmms...


På kvällen kom Sverrir, Dana och Jóndi igen. Vi åkte bort till Ari där jag, Gummi och Sve
rrir festade lite tillsammans med Elís, Finnur, Kristjón och två av Finnurs kompisar. Lite senare åkte vi in till stan och satt en stund i en bar med underbar livemusik. Fick mig en svindyr Cosmopolitan, men supergod var den. :) Det blev sent i säng och tidigt upp. Kom hem vid halv två igår eftermiddags, stendöd.

Så, var det skola idag igen. Redovisningarna gick bra och vi fick direkt en ny uppgift till torsdag: att testa Offentlighetsprincipen. Vår grupp har valt en kommunpolitiker i Staffanstorp som vi ska gräva fram så mycket info om som möjligt. Hur kul som helst! :)

Gummi kom hem i eftermiddags med en extra låda kexchoklad och två stycken fårköttstycken - framben. Ska ha det första på söndag när vi firar 2 år tillsammans. :)

Men, nu ska jag kolla på tv.

Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: