torsdag, december 01, 2005

Plugga, plugga, plugga

Yep. Kristin har kommit i en studiefas nu så här i början av årets sista månad. Idag gick jag upp kl åtta och började skriva på hemtentan i "Genusperspektiv på film" tio i nio.
Vid tretiden i eftermiddags var jag klar med del 1 och 2 av hemtentan. One down, one to go. Imorgon ska jag skriva hemtentan i "Actionfilmens utveckling", dvs. en valfri analys på valfri film. Jag har tänkt att göra en analys på narrativen i "Goldfinger" och "The Man with the Golden Gun" för att se om det finns skillnader i den narrativa strukturen, dvs. i den ordning saker och ting sker. Jag ska dessutom se hur filmerna är uppbyggda och sen kolla efter Griffith-influenser i "The Man with the Golden Gun", dvs. om de använder snabba cross-cuts för att stegra jaktscener till ett klimax där en konfrontation sker. Kanske man får helgen ledigt i alla fall? ;-)

Imorgon ska jag också träna kl 11 och handla lite på Willy´s på vägen hem. Göra saker i ordning för helgens mat och så.

Idag är det 1 december 2005. I morse öppnade jag den första luckan i min chokladkalender ... Mmm... Finns det något bättre? Nej, tror inte det! :)
Så, nu ska jag sätta mig vid köksbordet och planera morgondagens studier. Ska tända mitt datumljus också och bränna ner till morgondagens datum.

Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: