fredag, december 30, 2005

Dålig rea...

... är så missnöjd med rean i den här staden. Hittade tre plagg: en kort kavaj på "H&M" vars reapris var 250 kr (!!!) Alltför dyrt för att vara rea, då kan jag lika gärna vänta ett par veckor och se vad jag hittar av vårens nyheter.
Plagg två var ett par jeans på "Gina Tricot", satt underbart perfekt i midjan (27''-32'') men låren var tajta. Jag undrar vilka ben som idealtjejen till de byxorna har, stuprör? Tändstickor? ;-)
Plagg tre var ett par Crockerjeans på "JC" för 699 kr... MEN... det var inte rea! Jag hittade sammanlagt tre plagg och inte mer! :(
Christel (min chef) sa att det hade varit dåligt redan på annandagen. Jag väntar och låter chashen spridas på ny-nya kläder istället! :)

Jaja, nyårsafton imorgon! Ska hem till Jói och Anna imorgon, vi blir visst 11 vuxna och ett par barn som ska festa loss i Värsås. Ska bli hur kul som helst, ser jättemycket fram emot det. :)
Hoppas att ni alla får en underbar nyårsafton med god mat och i goda vänners lag!

Här kommer 2006 års nyårslöften:

1) Äta godis endast en gång i veckan (Gör jag redan, alltså: ganska lätt att följa)
2) Dricka grönt te en gång om dagen (Har hittat ett gott te)
3) Genomföra ett kanonbra examensarbete
4) Hålla jämnvikt hela året (Ett par hekton hit eller dit, spelar ingen balalajka)
5) Flytta ner till Skåne och gå med i kören igen. (Får "bara" se till så att Gummi får jobb, att jag kommer in i Lund eller Skurup och att vi får tag i en superfin lägenhet) ;-)

Jaja, vi får se hur de följs. Ska göra mitt allra bästa!
Nu ska jag surfa lite till kl 21, då ska jag och Gummi spela "Alfapet" för första gången. Kanske man avslutar med "Skip-Bo" eller lite "
Carcassonne"? Den som lever får se...

Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: