lördag, februari 10, 2007

Effektiv lördag

God eftermiddag/kväll!

Oj, den här lördagen har verkligen varit effektiv, och mest effektiv har den varit för Gummi och Gulli. Frukosten med Nanna blev inte av så jag hängde på pojkarna ut till Limhamn för att kolla på lägenheten. Den visade sig vara en fin takvåningslägenhet med två rymliga rum, kök med utsikt mot Öresundsbron och en gudomlig trädgård utanför. Gulli bestämde sig för att skriva kontrakt så att vi körde efter Ingrid hem till henne och fick det ordnat. Så... Den 1 april flyttar Gulli in i lägenheten. Wohoo! Otroligt vad snabbt det gick!
Efter det hoppade jag av här hemma och så körde pojkarna till Jysk, IKEA och Siba. Nu är de i Eslöv och spelar fotboll.

Jaja, whatelse is new? Anna-Carin Olofsson är magsjuk så Helena Jonsson fick köra masstarten själv idag, vilket hon gjorde lysande bra. Skyttet var utmärkt: 0-0-0-1 gav henne en åttonde plats. I herrstafetten föll David Ekholm på förstasträckan vilket gjorde att Sverige låg nästan två minuter bakom när Björn Ferry var ute på sin andrasträcka. Snyggt skytte och snabba skidor gjorde att vi gick från näst sist till sjunde plats med elva extraskott. Ryssland vann med bara 1 (!!!) extraskott. Fucking amazing!

I morgon är det damstafett och masstart för herrar. Om ACO är sjuk då kommer Sverige inte ha ett damlag, men vi har desto fler chanser i masstarten. Heja, heja!

Fredrik fyllde år den tredje så vi ska dit i morgon kväll och äta och fira honom. Wolfgang fyller 65 år i dag, grattis! Har ringt och gratulerat.

Till syvende och sist: Någon som vill ta hand om två snälla kattbröder? Fråga alla ni känner!

Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: