måndag, april 25, 2005

mycket att göra den här veckan!

flytten: kom på idag att jóna och drengur inte kommer tillbaks till skövde förrän lördagkväll och lägenheten ska vara tömd till dess, så vi får ordna det själv med lite frivillighjälp från andra (kanske). ikväll har jag och gummi packat alla drengurs saker i plastpåsar och flyttat in allt i det andra lilla rummet. imorgon ska jag ringa skövdebostäder och be dem fixa ett par saker åt oss, t.ex. hål i en dörr och spackla och måla över gigantiska hål efter hyllor och högtalarhållare.
imorgon ska vi försöka fixa mer saker.

skolan: idag har vi fotograferat en ung mamma med en liten dotter på 15 månader. det gick hur bra som helst. det gällde en bild som representerar spel och lotterier. imorgon kl 14 ska vi fotografera linda hemma hos ann. det gäller bilden "ät dig smal". det går framåt och nästa vecka ska vi sitta och arbeta på hemsidan till projektet.
vecka 17: hela veckan är vigd åt två saker: flytt och skolan. flytten får egentligen prioritet 1, men skolan är också viktig. på fredag kommer mamma och ann-margreth och då ska vi ha så mycket som möjligt klart.
what else? inte ett enda dugg!!! hihihi... ska ta och slappa nu!
ha det så bra!
bæjó!

Inga kommentarer: