söndag, maj 01, 2005

tillbaka igen...

oooops, snart en vecka sedan man bloggade sist. mycket som har hänt sedan dess. i tisdags packade jag och gummi ihop drengurs saker eftersom drengur och jóna inte kom tillbaks från ísland förrän igårkväll. i onsdags eftermiddag och torsdagsmorgon ordnade skövdebostäder så att det stora rummet blev målat. vid middagstid började folket komma förbi för att hjälpa oss att flytta. det tog en-två timmar att få alla våra saker till nya lägenheten, och drengurs saker till gummis lägenhet. det var en hel del folk som hjälpte, ett stort tack till er alla! :)
resten av torsdagen och hela fredagen gick åt till att packa upp och ställa iordning. i fredagskväll kom mamma och ann-margreth på helgbesök. de hade med sig lite saker som vi skulle ha... weee... en enormt trevlig, men stressig, helg är förbi och nu kan vi äntligen slappna av och njuta av vårt nya hem.
i lördags körde vi runt en massa. först till tibro där mamma och ann-margreth köpte ett trädgårdsbord med två stolar till oss, samt nät att ha på balkongen för katten. sen körde vi hem och bar upp sakerna innan vi åter körde iväg, den här gången till tidaholm. där hittade vi ett jättefint köksbord för 6 personer (utan extraskivan - 4 personer) för 350 kr. när vi var klara där så körde vi hem igen. när lunchen avnjutits så blev det utflykt till mariestad. vi kollade på domkyrkan och körde runt lite.
på kvällen åt vi pizza på kryddan och slappade sedan framför tv:n.

idag körde de hem vid halv elva. vi har under resten av dagen tagit det någorlunda lugnt. jag sprang en runda och gummi har spelat fotboll.
om en timme, ungefär, kommer drengur och jóna. vi ska bjuda dem på middag.

jag har satt in nya bilder från flytten,
kolla hit!!!

ha det så bra!

bæjó!

Inga kommentarer: