torsdag, mars 08, 2007

Bara lite sådär...

... nu på morgonkvisten. Ska snart till skolan och ha något seminarie. Allt är så flummigt med den här delen av delkursen. Inga läshänvisningar någonstans och med en hemtenta som avslut.

Fred börjar bli bättre, känner igen honom allt mer och mer. Skönt. Han fick sova i sin korg i natt och var mäkta nöjd med det. Antalet katttoabesök har också reducerats kraftigt.

Har börjat kolla på ännu en tv-serie, parallellt med "History of Britain" och "Men in trees": det är Tom Hanks' "From the Earth to the Moon" och är en dramatiserad dokumentär om USAs arbete med att sätta en människa på månen. Serien börjar med Kennedys berömda tal och slutar med den sista färden, 1972. So far så har jag sett tre avsnitt, om "Gemini-färderna", om "Apollo 1":s tragiska öde och om "Apollo 7" som var den första efter olyckan.

Vad mer? Skidskytte från Norge idag, kommer tyvärr att missa damernas sprint, men kanske hinner jag hem och får se herrarna köra. I morgon är det tänkt att jag ska tvätta och till helgen blir det inte så jättestressigt heller.

Jaja, dags att borsta tänderna och sen dra.

Vi hörs.

Bæjó!

Inga kommentarer: