tisdag, juni 28, 2005

nya bilder mm.

hej hopp! har egentligen inte så mycket att skriva, men här kommer en liten update:

jobbet: går framåt. jobbar kväll t.o.m. onsdag, ledig torsdag, jobbar fredag-måndag, ledig tisdag och jobbar sen onsdag-fredag. har två lediga helger lediga efter jag har klarat av den kommande mardrömshelgen. det är de andra som kallar 2-3 juli för mardrömshelg eftersom det är två stora fotbollscuper i stan och befolkningen ökas, hastigt och lustigt, med ca 4000 personer. det betyder: massa småbarn och annat pack inne på vårt område... hehehe... men, det fixar sig. vi är ju bäst! ;-)

solnedgång: igår var det perfekta förutsättningar för att se en enormt vacker solnedgång här. jag och gummi körde ut på bron vid midnatt (måste notera att vi var inte ensamma om att titta och ta bilder) och tog en massa bilder med min kamera. de blev hur snygga som helst och om ni klickar här, så får ni också ta del av dem. solen går ju egentligen inte ner här eftersom vi har midnattssol, men detta var något enormt vackert. solen stod i mitten av fjorden.

vädret: skiftar, men igår var det enormt varmt och skönt. idag verkar det som att vädret inte riktigt vet vad han (eller hon) vill. hm...

nu ska jag äta och sen surfa vidare. ha det så bra!

bæjó!

Inga kommentarer: