söndag, juni 01, 2008

Möhippa...

Ja, i går var det då dags för Johannas möhippa. Vi började med att kidnappa henne hemma i Bunkeflostrand vid elvatiden. Iklädde henne en 80-tals aerobicsotufit som absolut INTE matchade färgmässigt. När vi var klara körde vi ner till Ribban där vi åt en champagnelunch. Johanna fick sedan i uppdrag att hålla i en aerobicsklass på stranden, men tyvärr lyckades hon inte få med sig några frivilliga deltagare. Hehe.

Jaja, nog med det. Vi körde sen vidare in till centrum där vi fick prova på orientalisk dans med en instruktör. Riktigt kul och lärorikt. Vi fikade lite och körde därefter hem till oss där det blev till att duscha, sminka och byta om.

Vid sjutiden kom en manlig krokimodell och alla var alltför fullt koncentrerade på att avteckna honom så korrekt som möjligt istället för att reflektera över det faktum att det satt en livs levande naken kille framför oss. Hehe. Det hela tog inte alltför lång tid och när han lämnade var det dags att hämta thaimaten vi hade beställt. Mycket gott och alla var nöjda och glada och mätta.

Halv tolv kom en limousine och hämtade oss. Genast korkade vi upp champagnen och sjöng karaoke. Chauffören körde oss runt Västra Hamnen, Turning Torso och centrala Malmö innan vi slutligen hamnade på Skeppsbron, där vi var uppsatta på gästlistan. Inte lite gött att svansa förbi kön. Hehe. Hem kom jag vid tvåtiden och då var det bums i säng! Har lagt upp lite foton här.

Gick upp vid nio i morse. Tjugo över tio hämtade Köran mig vid Konserthuset och så bar färden söderut, mot Maglarp. Satt med på ett barndop innan det var dags att samlas vid platsen där Maglarps nya kyrka en gång stod. Man invigde istället den nya utomhusgudstjänstplatsen med sång av kören och Inger Krigström lyckades bra med en improviserad gudstjänst. Kom så slutligen hem vid tretiden och tog en liten tupplur. Samlade ihop tjejernas saker som de lämnat kvar sedan i går och tog foton på dem, som jag bifogade i ett mail till dem.

Men, men... Har precis sett Ísland besegra Sverige i handboll och kan inte låta bli att tycka att det faktiskt var det bättre laget som vann, även om ett par svenska mål kanske felaktigt dömdes bort.

Nä, ska inte skriva mycket mer nu. Är lite nervös inför morgondagen eftersom det är opponeringsseminarie på våra d-uppsatser.

Vi hörs.

Bæjó!

Inga kommentarer: