lördag, juni 07, 2008

Hett värre

Skåne verkar ha drabbats av en tillfällig (enligt Smhi) värmebölja. Det har varit enormt varmt nu i tre dagar och så ska det vara fram tills tisdag.

I onsdags kväll var vi ute hos Gummis chef (Sigma) i Bunkeflostrand och blev bjudna på buffé. Mycket gott och trevligt var det. I torsdags åkte jag ner till Trelleborg för att hämta och köpa ett par saker. På eftermiddagen kom Arnar, Bergþóra och deras tre barn på övernattningsbesök. Jag gjorde en omgång spaghetti med köttfärssås och till efterrätt blev det nötter från Tasty House.

I går morse gick jag och Gummi upp tidigt och köpte bullar åt våra gäster. Vi följde dem till tåget och lite senare, på eftermiddagen, åkte vi ut till mamma och Ann-Margreth med Fred, som ska vara där på kollo ett par dagar. Vi blev bjudna på grillad, stark korv med pastasallad och bröd. Mycket gott.

I dag fick vi sovmorgon och åkte till Köpenhamn vid lunchtid. Det var hett som bara den och vi fick dricka mycket för att inte riskera uttorkning. Gick ner till Kongens Nytorv och upp igen på Ströget. Gick in på Guiness book of records (museum/utställning på Ströget) och efteråt gick vi till Jensen Böfhus och åt lunch. Jag köpte sen en mjukglass till efterrätt. Mumma.

Hemkommen för inte så länge sedan med, bland annat, ett sår på lilltån. Suck. Har rengjort ordentligt och satt ett läkande plåster ovanpå. Typiskt. Jaja, det är bara till att vila tån i morgon och sen köra igång ordentligt på måndag igen. Har lagt upp lite bilder från dagens utflykt.

I morgon ska vi tvätta och sen förbereda inför fler äventyr.

Vi hörs.

Bæjó!

Inga kommentarer: