söndag, maj 06, 2007

M-A-N!

Tillbaka efter mer än en veckas uppehåll, men det är svårt att hitta tid till saker och ting när man hela tiden är upptagen på flera håll.

Förra helgen var ok. I lördags fyllde Nanna år, så jag hjälpte till där. Vid sex-sjutiden kom gästerna och vi hade det superroligt. Vid tio kläckte jag den briljanta idén att vi skulle dra till Lilla Torg vid midnatt, vilket vi också gjorde. Ut dit var det jag, Gummi, Nanna och Jenny. Vi var inne på "Victors" och drack i lite mer än en timme innan det stängde. Superrolig kväll/natt. Tack Nanna!

I söndags var det bakisdag med alla tillbehör. Hämtade de saker jag lämnat hos Nanna och sen tog vi det lugnt resten av dagen. Gjorde supergod middag - kycklinglår med pommes.

I måndags och tisdags var jag ledig på grund av valborg och 1 maj. Pluggade och gjorde såna saker som vi annars måste klämma in på helgerna. På valborgskvällen grillade vi hos pappa: grillkött från Möllers med allt = helt perfekt.
I tisdags åkte vi och Gulli ut till mamma och fikade. Också det var helt perfekt, men sen gav jag mig själv ett löfte.

Har tappat greppet lite om mitt ätande så det blir till att räkna points igen. Första fem dagarna med det har bara gått bra. Igår såg jag att jag tappat 0,7 kg på fyra dagar. Inte så illa pinkat. Ska väga mig på måndag och se hur mycket jag lyckats med på en vecka.
Mitt mål är att gå ner 7-7,5 kg, så att jag kommer ner på 60-61 kg. Ni ser, jag har inte helt tappat greppet, men nu är det snart bikinisäsong... ;-)

Jaja... har också varit i skolan onsdag - fredag. Har börjat redigera tidningen och jag tycker att vi har kommit igång riktigt bra. Är stolt över mina duktiga redigerare och jag har fullt förtroende för dem och att vi blir klara på fredag.

Igår var jag ute i Fuglie och fixade lite hos mamma. Upptäckte att någon onödig och missanpassad människa krossad sidorutan på passagerardörren. Det blev till att polisanmäla och så har jag fått tid till fönsterbyte nästa vecka. Skönt med kontakter. Mamma och jag fixade en ursnygg "stand-in"-ruta.
In the meanwhile så städade Gummi lite här hemma och förberedde eftersom vi ska städa här hemma idag. Han är så himla bäst! :*
Kollade på två filmer igår: "Casino Royale" - den nya Bondfilmen, och "Orgazmo" - en helskum/rolig film av och med Trey Parker (han som, tillsammans med Matt Stone gör "South Park").

Idag är det tvätt och städ som gäller. Kanske inom Bauhaus och Jysk för att fixa saker till balkongen. Kanske också till Willys för att handla.

Nä, ska kolla tvätten... Vi hörs

Bæjó!

Inga kommentarer: