torsdag, maj 17, 2007

Prestationsångest

Varför tror jag alltid att jag inte ska klara något och lyckas perfekt med det ändå? Det kvittar om jag så ska sjunga solo/duett eller skriva ett prov. Jag tror jag ska misslyckas grovt, men lyckas i alla fall.
Så är det nu, som praktikant. Jag har ångest över att inte vara bra nog, att de ska fundera över vad jag gör där och många andra tankar som flyger runt i huvudet på mig, likt svarta olyckskorpar. Men, innerst inne så vet jag att jag klarar det.
Vad är det då som värst gnager mina ben för stunden? Jo, jag har två intervjuer imorgon. En om en omvandling av en konsthall och en gratulationsintervju. Jag har förberett mig med relevanta frågor, men likt förbaskat är jag nervös. Jag tror att jag ska framstå som en praktidiot och nybörjare, utan att inse att jag faktiskt är på praktik för att lära mig mitt framtida yrke. Ibland vill man för mycket. Jag ska helt enkelt bara ta mig dit och göra det bästa av situationen.

Jaja, nog filosoferat. I tisdags hade vi avslutning med kören på Vattentornet i Trelleborg. Maten var god och underhållningen superb.
I går satt jag halva dagen på jobbet och fick bara två notiser skrivna. Det har verkligen varit nyhetstorka i världsmetropolen Trelleborg.
I dag har jag varit ledig. Var kl 8 i Skegrie på Altonas loppis. Hittade äntligen ett badrumsskåp/byrå. Äntligen åker den fula, vita plastvagnen bort! Vi är så oerhört trötta på den. Köpte även två böcker (Ian Fleming´s: "Dr No" och "Casino Royale"), en gratängform och ett kakfat med fot (båda i glas). Summa: 60 kr. Jag: Mycket nöjd.

I morgon: intervju kl 11 och kl 13. Någonstans där emellan ska jag få i mig lite lunch. Eller ett äpple i alla fall. Har planerat att bara lägga 30 minuter på intervju nummer ett, sen ner till stan, äta och så ut till nästa. Lägger hellre lite mer tid på intervju två som är gratulationsintervjun.
På kvällen ska vi till Tobbe och Maria och äta middag. Trevligt. :)

Lördag: Jobb och "Sex and the city"-kväll...
Söndag: SOVA!!! ;-)

Vi hörs

Bæjó!

Inga kommentarer: