torsdag, februari 14, 2008

Alla hjärtans dag

Ja, den "magiska" dagen är här, och jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till den. Å ena sidan är det mysigt och romantiskt, å andra sidan minns jag hur alla andra utom jag (och några till) aldrig fick någon ros eller något kort i skolan. För många är dagen superbra, för andra... Inte lika bra.
Köpte hem varsin cupcake med vit frosting och rosa hjärta på från Espresso. Tyvärr var mintsmaken för "mintig" för min smak, men de var gulliga. :)

Dag 2 i Ystad var dramatisk. Vår skrivprogram tackade för bekantskapen, och redigeringsprogrammet med det, eftersom de är sammanknutna på något idiotiskt sätt. Visst, att programmet hänger samman beror på att det ska underlätta det journalistiska arbetet, men går en bit sönder så faller den andre också.
Och det var vad som hände i tisdags. 16:20 sa det stopp. 20:30 fick vi samtal att vi kunde gå in i redigeringsprogrammet via en bakväg. Tack vare mångas ihärdiga arbete och slit så kom det ut tre Skånemedia-tidningar i går.

Fick beröm av nyhetschefen för min företagsserie, och jag har fått i uppdrag att göra tre till. Företagen är redan bestämda och jag har bara kvar att boka intervjuer. Dessutom har vi gjort upp en slags arbetsplan för mig: varannan dag redigerar jag, varannan dag skriver jag. Är det lite att göra, så redigerar jag åt del B, vilket var vad jag fick göra i dag när det inte fanns så mycket att göra. Jag hann med en entrésida, förberedelser inför två till, samt "Läsarnas utkik" till lördag. Nice nice. Fick beröm där av redigeraren.

I morgon är det redigeringsdag. Ska lära mig boxa, men jag har redan snappat upp det mesta när jag kikat över redigerarens axel. Det är inte svårt och jag vet ungefär vart verktygen ligger.
På kvällen ska mamma och Ann-Margreth bjuda oss + Tobbe och Maria på restaurang... St Marcus vinkällares buffé... Det ser vi verkligen fram emot!!! :)

Jaja... Ska se på tv strax. Vi höres!

Bæjó!

Inga kommentarer: