måndag, augusti 07, 2006

Ny vecka, tredje arbetsveckan på Väla...

Sí, sí... Sex arbetsdagar kvar på Väla, vara fyra ligger i den här veckan. Jobbar tisdag-fredag, ledig helg och jobbar sen måndag och tisdag i nästa vecka. :)

Helgen har varit bra, har dock innehållit för mycket choklad... Hehe... Men, det kan man väl inte få för mycket av, eller? ;-)
Igår tvättade vi, packade upp lite, satte upp saker på vinden och slängde en massa skräp. Sen körde vi ut till pappa, via Fuglie, och drack kaffe och åt gräddbullar och snacks. Trevligt att bara ta en fika så där. :)

Har beslutat att ändra datum för födelsedags-& inflyttningsfesten. Söndagen 20 augusti är det nu. Orkade inte klydda med lördagar, så det blir kvällsmat och kaffe/kaka istället. Och det bästa av allt? Än så länge kan alla! :)

Sussie, på Nilson (Triangeln) ringde precis och gav mig arbetstider inför september. Har fått en massa helger! Weeeeee! Ser så himla mycket fram emot att få börja jobba där! :)

Så, ska snart titta lite på friidrott. Elís kommer på besök ikväll och så ska jag och Nanna äntligen börja powerwalka runt stan. Perfekt sätt att lära sig hitta! Har tänkt en liten runda vid Kungsgatan och Sofielund.
Ringde "Enighet" idag och kollade rabatter och priser. Man får 20% studentrabatt och så kan man slå samman gym och aerobics till ett mellanpris. Schysst! Får bara se vad mitt skolschema tillåter.

Ska även besöka Ímon, som är islänningaföreningen i stan. Ligger ganska nära där vi bor och de börjar med sina "öppet hus" samma vecka som Malmöfestivalen. Snilld!

Jaja, vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: