tisdag, augusti 22, 2006

Möhippa is da shit

Oh yeah...

Igårkväll blev det bestämt till 100% att vi skulle anordna möhippa åt Nanna. Så, idag kom Anna hem till mig vid halv elva, och så gick vi tillsammans bort till Nanna - där vi mötte upp med Jenny. Först gick Anna in till Nanna medan vi gömde oss, sen ringde vi på och överraskade henne rejält. Hihihi.

Ner till stan bar det, med ett paket som hon skulle leverera (hon jobbar på posten) till ett ställe hon inte hade mer info om än en adress. Vi hade spökat ut henne i krokodilhatt, skylt med texten "Jag gifter mig 24 augusti", en "svans" med burkar och paketet. Gick lite på gågatan innan Nanna, till slut, levererade paketet till rätt mottagare, dvs. "Make-Up Store" på centrat på Storgatan. Hon fick 50 minuters sminkning (konsultation) + smink til värde av 495 kr. Under tiden hon blev sminkad, tog vi en fika på Espresso House och jag fick, seriöst, världens största latte med en supergod, grov scones.
Efter sminket gick vi inom vårt (för att byta om och ta foton), för att sen köra till Nanna, via pizzeria "Marathon", vid Dalaplan. Kollade på "Sex and the city" och käkade lite snacks.

Bilder lägger jag upp imorgon, just nu orkar jag inte - fysiskt. Mådde bra innan idag och har varit någorlunda pigg, men nu är jag helt slut och känner mig sjuk. Får se om jag orkar jobba 10-13, som jag tackade ja till innan ikväll.

Men, nu ska jag surfa här lite och så hörs vi någon gång... Peace out!

Bæjó!

Inga kommentarer: