fredag, oktober 22, 2004

dags för helg igen

och imorgon är det 80-talsfesten på kåren, som de, dumt nog, flyttat till hösten... den brukar ju alltid ligga på våren... *suck*... jaja... kostymen e i alla fall klar... nu e det bara party party ;-)
veckan har, so far, varit mycket bra. jobbade mycket i skolan måndag och tisdag med flash och 3-d som vi screenade i onsdags. lärarna var nöjda, hoppas jag. har tränat mina veckopass, men jag känner mig lite hängig, så kanske jag håller på att bli förkyld eller nåt... yeye... i onsdags var det övning med spexet på kåren, det gick också bra... :)
igår var det skola, men pga brist i kommunikationen så visste vi inte vad vi skulle ha gjort så det blev till att sticka hem tidigare... yeeeees... ;) sen gick vi på bio på kvällen och såg ”the Terminal” med tom hanks... den var ok, början var bra, sen blev det bara en massa klyschor... vi såg den med Grétar, Elís, Stebbi, Drengur, jag, Gummi, Ari, Jóna, Javier, Sofie o hennes mamma och Gulli. det var mycket trevligt.
idag har jag varit o tränat, hade sällskap till träningen med stebbi. sen hemåt, städade lägenheten, den såg ut som f*n... hehe... pratade med mamma o hon sa att de ska avliva urax på måndag :( vad ledsen jag blir... men han e ju 13 år så det e ju bättre så än att han får lida.
har varit tillsammans med Gummi i tre veckor i dag... weee... han har varit o spelat lite fotboll med de andra, så jag gjorde maten idag - grekisk sallad... jag älskar honom, och han älskar mig... :D lite märklig känsla med tanke på att ingen annan typ vetat vad de ville... jag har ju råkat typ ut för en del besvikelser och relationsfobiker under året som gått... dessutom e det också märkligt, på ett bra sätt, eftersom han e den förste som sagt det till mig, och han e den förste jag sagt det till... :D hoppas detta blir bra, men det verkar vara så, ja... med tanke på all otur detta året, så har jag definitivt kompenserats... :D

jaja... matdags...

*puss på er*

Inga kommentarer: