söndag, maj 03, 2009

Uppsala och Stockholm

Kom hem för en timme sedan efter en supertrevlig långhelg i Uppsala med Gummi och Gulli. Vi bodde hos Dana och Sverrir och Jóndi, och blev riktigt bortskämda. Körde upp i torsdags när vi klara med våra respektive jobb och var framme strax innan elva på kvällen.

I fredags var vi inne i Uppsala och undersökte stan mitt bland alla studenter och demonstranter och i går, lördag, åkte vi in till Stockholm med pendeltåget. Där gick vi förbi Sergels Torg, runt Kungsträdgården, över bron och förbi slottet, upp till storkyrkan och så in till Stortorget där vi satte oss ner och köpte oss något att dricka. Sen fortsatte vi ner över Stallbron (genom riksdagshuset), vidare på Drottninggatan och så tillbaka till centralen igen. En lagom runda som tog ett par timmar. I dag var det upp i lagom tid och så hemåt vid halv tre. Stort tack till våra värdar för en underbar långhelg. Bilder tog jag en masse och de kommer också upp så småningom. :)

Har precis också beställt biljetter till Eddie Izzard på Malmö Arena den 18 december. Hade en förbokningslänk som vi använde oss av.

Vi hörs.

Bæjó!

2 kommentarer:

Rebecka sa...

Uppsala på valborg, vilken trevlig helg ni prickade in! Något speciellt med härliga Uppsala under valborg - ngt jag har saknat i år!
Kram

Stína sa...

Jo, ganska mycket studenter ute må jag säga. Tyvärr missade vi ju själva valborg, då satt vi i bilen, men mysigt var det ändå. :) Kram