onsdag, januari 14, 2009

Funderar på en sak...

... varför ska det kosta så himla mycket bara för att få korrigerat synen med laser? Priserna börjar på 22 000 kr och går sen uppåt. 22 000 + för ett par ögon!!! Helt otroligt, det är ju inte som jag vill ha fixat brösten eller något liknande som skulle motivera det priset... Jaja, det får bli i framtiden när vi blir rika. Typ. I nuläget kollar jag respriser - planerar en eventuell resa i början av hösten, så det blir att börja spara nu.

What else? Fick tider för resten av januari i dag på TA, bokade frisörtid, har sökt ännu ett par jobb och mår bra. Tränade "BodyPump" i dag, vilket i princip innebär att ösa på en massa vikter och träna de stora (och några av de små) muskelgrupperna i kroppen under en timmes tid och under ledning av en instruktör. Jobbigt, jobbigt, men härligt, härligt. :) Börjar åter känna det där träningssuget som jag har saknat i ett par månaders tid. Det känns så skönt att komma in i den fasen, när träningen övergår från jobbig till rolig.

Har inget mera att tillägga för stunden. Återkommer när skrivlustan faller på.

Vi hörs.

Bæjó!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dyra maskiner! Så enkelt är det.

Om du vill ha brösten fixat då handlar det bara om en kniv, somnpiller, två påsar saltvatten, och lite tråd and you're good to go :)

Stína sa...

Haha, men ändå... Visserligen ingår alla för- och efterbehandlingar i priset då, men själva proceduren tar 15 min... Lagom saftigt pris.