torsdag, december 06, 2007

Dubbel trubbel

Sitter här hemma och går igenom delar av mitt reportage. Det har hittills gått hyffsat lätt, men det tar tid att tänka ut precis hur man vill ha artiklarna och hur man ska vinkla dem. Har skrivit klart utkasten till artiklarna om rik familj och den sparande familjen. Är halvvägs genom en ren national- och privatekonomisk bakgrundsartikel. Sen har jag bara en artikel kvar om en fattig familj. Det tar sig alltså.

Mer? Helgen var bra annars. Fick ju, som tidigare sagts, bakat både Lussekatter och Stollen i lördags. Resten av lördagen spenderade jag i fåtöljen. Hehe. Med både konfekt, chokladtomte och popcorn.
Söndagen var heller ingen vilodag. Upp tidigt och så iväg till Fuglie för att sjunga in första advent med kören. Det var faktiskt en hel del människor i kyrkan. Men, det är jul och då brukar det alltid vara lite mer folk än vanligt. Efter gudstjänsten så hämtade pappa mig och så tog vi oss ner till Trelleborg för att umgås med pågarna i deras butik och gå på julskyltning. Mysigt, men vädret kunde varit bättre.

Sen har Fred varit allmänt störig på nätterna, men det är ingen direkt nyhet. Det har han varit till och från sen vi flyttade hit. Så, nu försöker vi hitta en lösning så att alla kan sova. Att stänga in honom i datorrummet med diverse tillbehör har visat sig vara den allra bästa lösningen. Att ha en kompis på besök... Inte lika bra. I natt jamade han igen, men den här gången var det Gummi som vaknade och inte jag... För en gångs skull. Hehe.

Just nu ligger det två urtrötta katter på varsin sida av soffan. Sotis ligger på sin filt och Fred i sin inhårade hörna. Riktigt gulligt är det att de faktiskt kan dela soffa, de som annars retas och bråkar med varandra. Hehe.

Jaja, what else is new? Tränar som vanligt - fyra gånger i veckan. Julklappsshoppingen går framåt, ska skicka paket till Ísland på fredag. Tänkte baka lite till helgen, om någon är intresserad av att få. Mycket att göra.

Vi hörs.

Bæjó!

Inga kommentarer: