måndag, december 11, 2006

Tipp-tapp-tipp-tapp-tippe-tippe-tipp-tapp...

Julen närmar sig med stormsteg och i dag var det första dagen som det faktiskt kändes som vinter ute... Lite...

Lovade Stebbi att jag skulle blogga om honom och John Lennon, så: I fredags fyllde Stebbi 26 år - grattis än en gång! Och i fredags var det också 26 år sedan John Lennon tragiskt mördades utanför sitt hem, Dakota Building i New York. På skämt kan man säga att Stebbi är John Lennon återfödd, men det ska man nog ta med en nypa salt... ;-) Hehe...

Fick även paketet skickat till Ísland i fredags, som också var sista dagen för paketsändning inom Europa innan jul. Paketet vägde 6,1 kg. Senare på kvällen hämtade vi ut paketet som Gummis föräldrar skickat till oss. Vi fick jóla-Djúpur (lakrits med chokladhölje - så gott), hangikjöt, griskött, kexchoklad, kónfekt och julklappar skickade till oss. Lade köttet i frysen och paketen ligger bland de andra.

Helgen var lugn. I lördags var det tvätt och Willy's som gällde. Tog det lugnt resten av dagen, läste lite och kollade tv.
I går var det lugnt och på eftermiddagen körde vi ut till pappa och blev bjudna på både middag och fika. Hjälpte dem att klä julgranen och lämnade paketen som ska ut dit.

I dag har jag varit i skolan och så har jag börjat plugga inför onsdagen. I morgon ska jag ut och ta fotografier inför en uppgift - också den till onsdag. Måste börja fundera över ett debattämne och börja researcha inför essän.

Jaja, körövning i morgon. Nu - tv.

Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: