lördag, augusti 15, 2009

Förlåt!

Borde givetvis har uppdaterat lite oftare, men inget direkt spännande har hänt sedan vårt bröllop. Våra utländska gäster har flugit hem och igår städade Gummi lägenheten medan tvätten har blivit gjord i dag.

Annars har det varit jobb som ockuperat mina tankar den här veckan tillsammans med en liten "skräck" över att jag skulle bli sjuk när all stress släppte. Har bara lite känning i halsen, men annars är jag oförskämt frisk.

Med träningen har jag haft både framgång och missnöje. Har sprungit en hel del på sistonde som gjort att jag fått ont i höger knä och höger höftböjare så jag är på delvis vila (får promenera och ta det lugnt på en crosstrainer) och styrketräning istället. I kombination med proteindricka så börjar jag se resultat av det istället.

Sitter och tittat på friidrotts-VM, till Gummis fasa. Vi har lite olika åsikter om nöjet av att titta på friidrott. Jag tycker det är det roligaste som finns (förutom skidskytte), medan Gummi blir sjukt uttråkad av detsamma.

Nä, ska ta ett bad nu och sen ta det riktigt lugnt. Njuter av det faktum att det regnar i dag och inte för en vecka sen. Nice. :) Vi hörs!

Bæjó!

Inga kommentarer: