måndag, februari 27, 2006

Stressig dag

Oh ja, har haft fullt upp hela dagen. Gick upp kl 7, samtidigt med Gummi, åt frukost och satt i ett redigeringsrum 8.30 för att börja logga in mitt material.
Vad lång tid det tar! Hade totalt förträngt den biten. Det tog mig fyra timmar att bli klar med band 1, så lunch blev det inte förrän vid ett. Återvände till skolan 13.30 för att logga in det sista bandet. Tänkte att "jag blir klar kl 16, så hinner jag handla innan jag ska träna 17.30"... Hm... Band 2 tog mig nästan tre timmar att få inloggat eftersom det klyddade lite.
Men, nu är allt rörligt på datorn och i en extra hårddisk som jag lånat av skolan. *Puh* Kom hem tjugo i fem, ordentligt försenad, slängde i mig en yoghurt och drog sen till stan.
Jag handlade snabbt och när klockan var 17.29 steg jag innanför dörren på FeelGood. Som tur är var BodyCombat någon minut försenad så jag hann byta byxor (hade redan bytt till träningskläder upptill) och byta skor på toan utanför träningssalen. Jag hann alltså precis in till mitt pass. :)

Nu är jag så otroligt trött! Har precis ätit en smaskig fruktsallad tillsammans med en mumsmums till mitt kaffe... Mmm... Det var jag verkligen värd!

Imorgon ska jag sitta hemma och skriva manus så att jag vet, på onsdag, hur jag ska börja redigera. Lite onödigt att sätta sig i ett redigeringsrum imorgon om jag inte vet i vilken ordning som bilderna ska komma, eller hur? ;-)
Ska på saumó imorgon kväll hos Guðbjörg, ska bli mycket trevligt att träffa de isländska tjejerna igen.

Har inget nytt att rapportera på modefronten, har inte hunnit att kolla dagens "skörd" på Style så det får jag göra imorgon istället. Vill till stan och handla en fin cardigan, och några toppar... Får se när det blir av, kanske på fredag om jag ska köpa något drickbart inför en eventuell fest. Annars shoppar jag ändå... Hehehe...
Vecka 11 kommer de skor jag vill ha för de 400 kr jag får av jobbet var säsong. Mmm... Längtar efter våren och sommaren så att jag kan ha på mig vilka skor och kläder som helst utan att frysa.
Längtar efter så mycket nu för tiden, planerar inför allt möjligt, får hoppas att allt verkligen blir som jag planerar och önskar.

Igår var det sista avsnittet av "J.A.G" någonsin och vilket slut! Vilket slut! Vilket perfekt "shipper"-avslut! Jag är nöjd! Äntligen fick de varandra! :)

Jaja, vi hörs!

Bæjó!

lördag, februari 25, 2006

OS-GULD

Ett enormt stort och gigantiskt grattis till ANNA-CARIN OLOFSSON som vann OS-GULD på damernas masstart i skidskytte! Helt jävla underbart!!! (Ursäkta svordomen, men ni förstår...Hehe) Grattiskramar i mängder till dig, jag hade hjärtklappning från och med det första liggande skyttet och nervositeten var enorm inför sista stående (det allra sista) när ACO kom in ensam på vallen...
Men... GRATTIS!!! WE LOVE YOU!

Kati Wilhelm kom tvåa och Uschi Disl trea, bra insatser av dem också! Grattis till er!

Bæjó!

DSQUARED2

Oh, kollade precis Style och hittade ännu en kollektion som jag gillade, DSQUARED´s höstkollektion. Mycket influenser från det brittiska countryfashion, dvs. ridbyxor, ridklädsinfluenser, tweed, och byxor med piratskärning... Mmm... Ska nog investera i ett par jeans som slutar strax under knäet. :)
Här är länken till deras visning!

Nu ska jag kolla vidare på masstarterna i skidskytte på tv. Nu kör herrarna och snart ska damerna köra. Heja heja! :) Ska prova det nya OS-spelet till X-Boxen som Gummi ordnade och sen se om det blir mer "Sex and the City" för mig. Hittade säsong 1 igår och hann se tre avsnitt innan jag gick och la mig.

Well well... Vi hörs!

Bæjó!

fredag, februari 24, 2006

Me likey...

Åh, älskade GUCCI´s 70-talsinspirerade höstkollektion. Mycket guld, guldbrunt, 70-talsskärningar på allt från kavajer till klänningar... Me likey and me wanna! :)

Bæjó

Bilder från Skåne

Hej!
Här är lite bilder från min treveckorsvistelse i Skåne. Njut!

Bæjó!

måndag, februari 20, 2006

Liverpool är modellen...

Ja ni, titta vad jag precis hittade!

Puss på er!

söndag, februari 19, 2006

Snart hem till Skövde igen

Ja ni, sista dagarna i Skåne inleds nu. Imorgon ska jag filma i Hammarlöv och Bodarp, samt försöka filma lite av byarna + lite grusvägar. Har inte så mycket kvar nu och jag ser definitivt ljuset i tunneln. Har påbörjat mitt voice-over-manus ikväll också, tack vare sockerkicken jag fick av en påse Ahlgrens bilar... Hehehe...
De senaste dagarna har varit gråa och trista och jag har inte fått så jättemycket gjort. Har kollat lite på OS, har tränat och försökt göra det teoretiska kring mitt exjobb.
Imorgon kör jag ut till mamma igen. Ska försöka handla en del saker med mig upp, hörde för en stund sedan att de säljer M&M i invandraraffärerna i Trelleborg. Jag ska också handla skånemejeriprodukter, bullar att frysa in från Franckes bageri med mera, med mera.

Mådde inte så bra innan idag, men det fick över halvvägs genom dagen. Trodde att jag skulle bli däckad i feber, men det gick över. Har krängt en massa idag också, men sen får jag ta det lugnt resten av veckan. Måste hitta bra balans i maten!

Hm, har inte mycket att rapportera på modesidan, men ni missar väl inte ELLE-galan på femman just nu? Missade faktiskt den första halvtimmen eftersom jag såg det näst sista avsnittet av "J.A.G" på trean. Nästa vecka är det sista avsnittet av hela serien *snyft* men, hoppas att serien går i graven med flaggan i topp. (Vi "Shippers" vet precis vad som menas med det perfekta slutet för den serien... Hehehe)

Jaja, ska se vidare på ELLE-galan.

Vi hörs!

Bæjó!

onsdag, februari 15, 2006

Nyheter... eller nåt ;-)

Fick en solobit av Köran igår på kören. Hade fått hemlighetsfulla förfrågningar på sms under förrgående vecka, och nu förstod jag varför. Ska sjunga en del ur "The Temple", en låt ur "Jesus Christ Superstar". Åh, konserten på långfredagen kommer att bli så bra, underbara arrangemang har han satt samman. :)

I söndags hade pappa lite födelsedagskalas, god mat och gott sällskap. Lekte taxi och hämtade och lämnade farmor i Böste.

Idag eller imorgon får jag kameran av Hekuran och ska filma klart under den kommande veckan. Hoppas att jag får bra väder, det har jag förtjänat. Sen börjar redigering så fort jag kommit hem till Skövde.

Men men, nu ska jag snart kolla störtlopp, Anja Pärson kör idag, hoppas det blir ännu en OS-medalj. Sprindamerna och sprintherrarna tog ju guld igår, det var så spännande och roligt att se svenskar med killer instinct! ;-)

Vi hörs!

Bæjó!

måndag, februari 13, 2006

OS-Mode

Sitter precis och tittar på skridskor från OS i Turin på SVT2. Polen har lyckats med sina landslagsdräkter i år, ser nästan ut som att de har anlitat någon designer. Någon som vet? Den är röd och vit och mitt på framsidan, över hela bröstet, stoltserar en örn ritad med svarta linjer. Verkligt snygg, modern och representativ för deras land.

Andra OS-nyheter, Anna-Carin Olofsson (populärt kallad i media för "ACO") misslyckades tyvärr idag på den inledande distansen. Hennes serie blev 1-3-0-1, dvs. en bom i första liggande, tre bom i första stående, fullt i andra liggande samt en bom i andra stående. Men, hon var inte den första favoriten som misslyckades, både Kati Wilhelm (Tyskland) och Uschi Disl (Tyskland) fick fem bom och norskan Liv-Grete Poiree (gift med den franske skidskytten Raphael Poiree) hade guldkänning men sköt bort sig totalt från prispallen i och med sina tre bom i det avslutande stående skyttet... Dessa OS-nerver... Drabbar alla... :(

Well well... Annars? Har läst lite artiklar idag om kyrkorna på Söderslätt, har sprungit mina 30 minuter (= ca 4,7 km i distans) samt kollat på OS. Nu ska jag kolla vidare på det sistnämnde...

Vi hörs!

Bæjó!

lördag, februari 11, 2006

Me likey...

Den här kollektionen tyckte jag verkligen om! Kolla in den, Sweetface heter märket och det är Jennifer Lopez som designat den.

Bæjó!

Eitthvað að frétta?

Den frågan fick jag precis av Elís och tyvärr kunde jag inte ge honom något nytt och smaskigt. Här händer inte mycket. Jag lämnade kamera + stativ till Fredrik igår vid centralen i Malmö och körde sen ut till pappa, där jag ska bo i lite mer än en vecka.
Filmning omgång 1 har gått bättre än förväntat, ni har väl läst om mina väderäventyr... Hehe... Igår var det kanonväder, jag fick filmat klart vid Bolmers högar och Axatorps gård och har dessutom intervjuat mamma och börjat filma band 2.

Och nu till intresse 2, mode:

Har precis kollat in Vera Wang´s höstkollektion, liksom "DvF" var det höga midjor, 40-tal, ballongkjolar och raka kjolar och stora kjolar. Vackert, men inte mycket färger, grått, svart och vitt var det genomgående temat. Synd, tycker att hösten är ju i sig en sådan trist årstid, varför inte göra den lite roligare med en färgklick här och där? :)

Annars? Nice med bredband igen, har ändrat till isländskt keyboard på datorn här, men det får jag ändra tillbaka igen när jag är klar.

OS i Turin har också börjat! Weee, älskar sport! Det jag absolut ska se är damernas och herrarnas skidskytte, ett måste! Men, det är också kul att sitta och slötitta på OS när man, som jag just nu, sitter med laptop i knäet. Nordisk Kombination ska snart komma igång.

Köpte VeckoRevyn igår och såg att min lilla berättelse om hur jag och Gummi träffades inte kom med, vad synd, det är faktiskt en ganska rolig historia. Har tagit helgledigt nu och ska komma igång med exjobbet igen på måndag.

Nu ska jag surfa vidare på Style och lite andra platser... Vi hörs!

Bæjó!

måndag, februari 06, 2006

Diane von Furstenberg

En sak till:

Kollade precis in hennes höstkollektion och var jättenöjd. Älskade kläderna, de gav lite känsla av 40-talskändisar typ Katherine Hepburn och så, samt lite djurisk glamour, fina kappor och pennkjolar... Kolla in den!

Bæjó!

Smá update...

Inte mycket har hänt. Vädret har satt käppar i hjulen för min filmning imorgon, men förhoppningsvis så kan jag komma igång på onsdag.
Igår var vi hemma hos Fredrik och Elin i Malmö. De har en jättefin lägenhet nära Kronprinsen, åh, jag hoppas att jag och Gummi får tag i något liknande! :) Maten var hur smaskig som helst och vi lekte så mycket med deras kattungar att de nog har sovit hela dagen idag... Hehehe...
Har sökt en massa jobb, folket i affärerna ryckte nästan mitt cv/presentation ur näven på mig... Men, sen sökte jag de flesta jobben inom koncernen, och där är branschvana en stor tillgång, de slipper ju att lära upp mig... ;-)

Jaja, inget nytt annars. Håll tummarna för att jag är uttöad imorgon.

Vi hörs!

Bæjó!

onsdag, februari 01, 2006

I Skåne...

Där är det snö, minsann... *suck*... Det brukar inte vara snö i Skåne och absolut inte så här "sent" in på det nya året. Men, det är bara att ta det som det kommer, jag ska ju inte börja filma förrän på tisdag, så det är nog ingen fara med det.
Körde och rekade igår eftermiddags, kollade hela östra Söderslätt och imorgon ska jag ta västra Söderslätt. Sjöng även lite med kören. De har börjat öva inför påsk, ska sjunga hela "Jesus Christ Superstar". Överraskade Köran rejält, han tappade hakan i tre sekunder... Hihi... Han gratulerade till förlovningen och jag erbjöd honom att spela på bröllopet, även om det inte blir av på något år än ;-).

Har ringt och clearat med ägarna till en korsvirkesgård, och dit ska jag imorgon för att ta lite foton och kolla.
Igår och idag har jag dessutom suttit och läst nästan all litteratur som jag hade med mig. Det har jag tänkt föra över till ettor och nollor imorgon eftermiddag. Sen går helgen åt till att planera inspelningsschema.
Men, jag ska ta mig ner till de andra nu strax. Måste bara uppdatera min loggbok.

Vi hörs!

Bæjó!