torsdag, september 11, 2008

Varúð. vatnið er blautt!

Ja, long time no seen. En hel del har hänt sedan jag lade in en liten, diskret egotripp här. Jag jobbar en hel del i en Nilson skobutik och ska snart komma till YA också. Det blir förhoppningsvis en hel del att göra framöver, men i nuläget är det ganska lugnt, vilket jag är glad över. Jag vaknade nämligen i förrgår med ont i halsen och nu är jag riktigt snorförkyld.

Min födelsedag kom och gick. Dagen var helt underbar och när jag kom hem från jobb så blev jag bjuden på sushi, vin och choklad. På lördagen därefter hade jag stort kalas för familj och vänner. Det var mycket lyckat, uppemot 40 personer droppade in efter hand (hade öppet hus). Maten uppskattades, tårtan likaså och alla presenter var mycket uppskattade. Tack allesammans!

Sen vaknade jag som sagt på tisdagsmorgonen med ont i halsen. Feber har jag också haft, till och från, men nu verkar det dra tillbaka. I morgon ska jag öppna i butiken och det ska bli riktigt kul. Jag har saknat butiksjobbet faktiskt. Hoppas min förkylning tycker det är lika kul och håller sig på mattan.

Till helgen har vi inget direkt planerat, kanske en sista sittning på Lilla Torg innan hösten. Ska försöka få shoppat lite också. Weeee!

Oh ja, höll på att glömma... Jag lade in lite bilder här. Varsågoda!

Vi hörs.

Bæjó!

1 kommentar:

Anonym sa...

Stort tack för en jättetrevlig fest med god mat!
Nu när jag är tillbaka i Skåne på heltid får vi försöka att träffas lite oftare.
Kram Rebecka