söndag, april 19, 2009

Pain is weakness leaving the body...

Eller så känns det som i alla fall. I torsdags simmade jag, i fredags blev det DansAerobics efter att jag nästan blev omkullblåst på min cykel tidigare på dagen.
I går blev det spontanträning i form av intervallträning och funktionell träning tillsammans med andra peppade Sats-medlemmar under en speciell PT-dag. Redan på kvällen anade jag vad som skulle komma. I morse kom jag knappt upp ur sängen, hela min kropp var som en enda stor träningsvärk, men iväg till simträningen kom jag. Tränarna körde ordentligt med mig eftersom jag var den enda som dök upp, men det kändes samtidigt ganska lyxigt. Inte varje dag man har två personliga simtränare. :D
Så, jag har bestämt mig för att ta en vilodag i morgon, eller rättare sagt, min kropp har bestämt det. Min vilja hade kunnat ta mig överallt. Hehe.

Vad har mer hänt i helgen? I går var vi på Motormässan på Malmömässan. Det var en orgie i den perfekta pojkdrömmen, en hel anläggning full med fina, dyra bilar. Jag blev supersugen på en Ferrari California, men den var tyvärr inte ferrariröd, så det bidde inget. ;-) Dessutom var det ingen kö till damtoan - det ni!

Just nu har jag inte mycket mer att skriva. Håller på att titta igenom säsong 1 av "The City" på mtv.com, trodde aldrig jag skulle gilla serien, men den verkar helt ok. Kanske för att jag skulle vilja ha hennes liv? (Ok, kanske inte alla delar av hennes liv, men kanske jobbet och garderoben?)

Btw, har ni sett Susan Boyle från "Britain´s got talent"? Jag tror nog ingen har missat henne, annars får ni genast gå in på youtube.com och söka på hennes namn. Helt fantastiskt!

Nu blir det inte mycket mer text här för ögonblicket. Vi hörs.

Bæjó!


Inga kommentarer: