måndag, januari 10, 2011

Halloj!

God kväll. Lite mer än en vecka sedan förra inlägget, men jag har medvetet väntat med att skriva eftersom jag velat göra en ordentligt berättelse om mitt nya jobb. Jag jobbar numera som innevaktmästare i en församling, vilket betyder att jag ansvar för allt är i ordning, funkar och är rent och redo inne i församlingens kyrkor.

Min första vecka har omfattat en massa information som min hjärna fortfarande håller på att sortera, men det känns superbra och jag har fått hyffsat koll på saker och ting samt fått fin kontakt med de arbetskamrater som jag träffat. :)

Igår fick jag träffa mina före detta kollegor när det var dags för den årliga frivillighetsfesten, dit också jag var bjuden för att bli avtackad. Jag fick ett sällskapsspel av församlingen som jag ser fram emot att få testa (man måste vara fyra personer eller fler, det heter "Eftersnack"). Tack för presenten! :) Vi hade ett superbra, akustiskt band, som spelade under middagen. Toddyboys heter de och de rekommenderas varmt om ni är ute efter ett band som spelar typ pubmusik: amerikansk och irländsk musik med Johnny Cash och Bob Dylan-influenser. :)

Inte mycket mer att berätta för stunden. Imorgon jobb igen, och då ska jag skrubba ren en kyrka + ett församlingshem. Vi hörs.

Bæjó!

söndag, januari 02, 2011

Ny månad och nytt år!

Nu har det gått en månad sedan mitt senaste inlägg och dessutom har det hunnit bli ett nytt år. Jag har haft mycket att göra och mycket att planera så jag har, medvetet, låtit bloggen vila lite. Den här månaden har varit enormt snöig och julplanerna omkullkastades och ändrades allt eftersom dagarna gick. Julafton spenderade vi i Trelleborg istället för ute i Fuglie pga snön. Istället kunde vi köra ut dit först på annandagen. Däremellan blev det hangikjöt hemma i Lund tillsammans med Gulli. Det var nog den enda dagen vars planering höll. Hehe. Många fina julklappar fick vi, ett stort tack från oss båda! :)

Nyår spenderade vi hemma. Gulli kom hit på besök och vi tog upp ett isländskt lammlår ur frysen och serverade det med brunsås, grönsaker, potatisklyftor/kanderade, kokta potatis och rödkål. Mycket gott! Sen spelade vi lite "Party&Co" samt "Rally" :)

Vad mer? Hade en lyckad jullunch och jul på jobb. Har också fått jobba en del på mitt nya jobb, där jag börjar imorgon. Spännande! Har redan en massa planerat för att kyrkorna ska se och vara så bra som möjligt. Har kommit underfund med mixerbordet och själva kyrkväktarbiten, nu ska jag bli en kanon vaktmästare också. :)

Nu har jag inte mycket mer att tillägga. Jag håller på att ladda upp en massa nya bilder. Så om ni kollar min bildsida under kvällen så kommer den att fyllas på. Vi hörs.

Bæjó!