onsdag, augusti 27, 2008

Jag har ordnat en liten slideshow med olika frisyer och stilar som jag haft under de senaste fem åren.



Annars är allt bara bra. Jag har lite ledigt innan det åter är dags att sätta sig bakom en dator och jobba.

Vi hörs!

Bæjó!

torsdag, augusti 21, 2008

Träningsvärk...

... är inte att leka med, har jag upptäckt. Inspirerad av min träningsiver så drog jag (äntligen - efter två månaders frånvaro) till Sats för att köra ett pass "BodyPump". Redan på vägen hem märkte jag av en begynnande träningsvärk

I dag har jag ont, kan knappt gå normalt och har lite problem att resa mig upp och sätta mig ner. Hehe. Får väl skylla mig själv när jag trycker på två extra kilon på stången i benövningarna. ;-)

I morgon är det min sista dag på TA för ett tag. Har fått fortsättning på YA, så det är väl där jag lär sitta i september. Mer info om det vid ett senare tillfälle. 

Ska kolla om texter har kommit. 

Vi hörs!

tisdag, augusti 19, 2008

Sista veckan i Trelleborg

Ja, det har nästan gått en hel sommar och mitt sommarvikariat som redigerare är slut på fredag. Än vet jag inte exakt hur det blir till hösten, det finns lite planer men jag får återkomma till det i morgon när jag pratat med lite folk.

Var på bio i helgen och fick äntligen sett "Sex and the City"-filmen. Åh vad bra och sockersött rosa den var! :) Kom därifrån, i högklackat, med ett stort leende på läpparna.

Sen är jag också gräsänka för närvarande. Gummi åkte till Ísland i söndags och besöker sina föräldrar och sin son. Jag har blivit lovad isländskt godis, så det är helt okej. ;-)

Vad kan jag skriva mer? Sitter med planering inför mitt födelsedagskalas. That´s right, jag fyller år snart, mycket snart. Blir hela 25 år och borde nog räkna mig själv som riktigt vuxen. Eller? Man kanske är vuxen på utsidan, men fortfarande som ett barn på insidan. Hehe.

Nä, ska lägga mig i badkaret och så småningom blir det läggdags i en någorlunda ordentlig tid. Lagade köttfärssås innan inför de andra kommande dagarna, så nu blir det ordenliga matlådor istället för viktväktarnas färdigrätter.

Vi hörs!

Bæjó.

onsdag, augusti 13, 2008

Höststormar utanför mitt fönster

Här på jobbet är det lugnt och skönt. Det känns som att man sitter mitt i stormens öga, så här inomhus, medan det blåser stormstyrka utanför. Färden hit var vinglig, kände hur sidovinden tog tag i bilen i omgångar. Jag behövde ibland inte använda ratten för att ta mig ut i omkörningsfilen. 

Tur att jag inte åkte buss, det hade nog inte varit så jätteroligt med de kastvindarna. När jag väl kom ner hit till stan kände jag hur hela bilen vibrerade när vi stod stilla vid ett rödljus. Wow. Kan också tillägga att det var en bra sak att jag inte använde hårtorken till mitt hår i morse, det tog vinden hand om. :)

Det verkar ju (tyvärr) som att hösten har kommit, och vi är halvvägs genom den varmaste månaden på året. Glömde jackan hemma, men det var tur att jag i alla fall tog en herrskjorta på mig över linnet. Satte ett brett skärp i midjan och kombinerade med mina svarta Cheap Monday-jeans. Bra och varma kläder när det blåser sommarsnålt utanför. 

Annars har jag varit duktig i dag. Är klar med mitt förmiddagsarbete och försöker få tag i folk angående en bilaga vi ska ha. 

Vi hörs!

söndag, augusti 10, 2008

Snart dags...

... för "Bones" igen på TV3. Heja! Heja!
Vi hörs!

Bæjó!

torsdag, augusti 07, 2008

Och nu då?

Saxos bildbehandling ligger nere, vilket betyder att jag just nu inte kan göra ett dyft. Texter kan jag ta hem, men inga bilder. Kul? Inte alls. Jag har felanmält det i alla fall så får vi se hur lång tid det tar innan de har fixat det. Eftersom jag inte fått några sidor att redigera på, så är det ingen brådska än. 


I dag är det dag fem. Jag jobbade ju i söndags, så det börjar bli lite segt nu. Men, det är inget som stör. Satt och gäspade något så kopiöst på bussen, så det var ett under att jag inte somnade med tidningen på näsan. 

Såg förresten mannen med hunden igen. Den här gången såg han piggare och gladare ut. Han till och med gav den lille vovsingen en godisbit. Jag misstänker nu att han var närvarande vid hundvalet, men inte är särskilt morgonpigg, därav den bittra uppsynen under tidigare mornar. Hunden är ej heller en mops, utan en mer cocker spaniel-typ... 

Väl framme vid Övre begav jag mig mot redaktionen. Utanför kinarestaurangen mötte jag en stor grupp med turister, alla med digitalkameror eller mobilkameror i högsta hugg. Nyfiket pejlade jag efter deras objekt och det var, föga förvånande, någon av stadens alla fåglar: Ett stiligt kalkonpar. Kändes som thanksgiving, fast i Sverige och mitt i högsommaren. Trevligt att något annat än kultur, historia och andra vanliga turistlockelser kan fresta turisternas kamerafingrar. 

Nej, nu får jag försöka få in en bild igen.

Vi hörs!




måndag, augusti 04, 2008

Ett väldigt bra tag sedan sist...

Lite mer än en vecka sedan jag skrev här sist. Det har inte hänt alldeles för mycket sedan sist heller. Jag har jobbat och stått i, gjort fina och mindre fina sidor och hoppat in som reporter en dag.
I lördags hjälpte vi Nanna och Bubbe att flytta till sin nya, fina lägenhet. Jag är inte liiiite avundsjuk på deras walk-in-closet.

Så, vad händer annars? I dag är det den första riktigt regnruskiga dagen. Vi hade stora planer på ett regnjobb till morgondagens tidning, men lagom tills det var dags för det så slutade det regna och solen tittade fram bakom de mörkgråa molnen. Med tanke på att ovädret låg runt stan så kände det som att Trelleborg var i stormens öga.

Sommaren har varit underbar hittills. Det enda jobbiga är att jag inte vet vad jag ska göra om tre veckor. Har jag jobb? Ska skicka ut ansökningar den här veckan och sen hålla tummarna att jag kanske kan få in fler fötter i branschen.

Nä ska inte skriva mycket mer. Ville bara ge ett livstecken här.

Vi hörs.

Bæjó!