söndag, april 30, 2006

Grattis på födelsedagen!


Posted by Picasa
Dagens sötaste bild hittade jag på expressens hemsida. Vår kung, Carl XVI Gustav, fyller 60 år idag. Grattis på födelsedagen, ers majestät. Hoppas att Ni får en underbar dag!

Jag är nog allt en rojalist, tycker att det känns tryggt med vissa traditioner, och till skillnad från andra kungahus så har vårt ingen politisk makt, vilken togs bort 1971.

Annars?
Tvättar för fullt. Har haft en ordentligt sovmorgon, åt en "snurra" till frukost och väntar på att Gummi ska komma hem från fotbollsspel på gräsmattan vid Xenia.

Valborg är en regnig historia här. Skurarna avlöser varandra och jag är absolut inte sugen på att gå ut någonstans och fira. Det blir innevalborg istället.

Imorgon blir det redigering, på tisdag och onsdag likaså.

Vi hörs!

Bæjó!

lördag, april 29, 2006

Studenter lever på sina föräldrar


Posted by Picasa
Well well, suprise surprise. Det är inte precis som att DN har gjort något scoop i dagens nätupplaga. Detta visste vi redan. "Det går bra för Sverige" sa Nuder när han presenterade vårbudgeten... Med endast 300 kr ökning för studenterna (100 kr bidrag/200 kr lån). Skojar han med oss? Kanske han menade: "Det går bra för Sverige - i alla fall för de som inte är studenter"?
När alla ekonomiska undersökningar och vittnesmål bevisar att en svensk student lever 1500 kr UNDER existensminimum, va fan höjer man inte csn med så mycket? Om det nu går så himla bra för Sverige, varför satsas det inte på oss som ska ta över landet (inom en viss framtid)?

Åh, detta är en fråga som stör mig och har stört mig under en lång tid. Som tur är har jag extraknäck, annars hade det varit mycket värre.

Jaja, har tränat "Step Up Intervall 75 minuter" idag och känner mig mäkta stolt! Mådde inte riktigt bra när jag gick upp, men nu har det försvunnit. Ska ta det lugnt under resten av dagen och så blir det tacos och godis i kväll... Mmmumma :)

Fred har däckat på soffan och Gummi är hos Guðni och tittar på fotboll. Fler spartips mottages tacksamt!
Köpte billiga päron idag och har precis smaskat i mig ett som efterrätt till lunchen. Upptäckte att Willy´s har billig fullkornsfusilli och fullkornspenne. Då vet jag vad jag ska köpa nästa vecka.

Håller på att kolla av om det finns någon som behöver hyra ett rum i Malmö till hösten. Vi har ett extra och det hade varit kul med lite extra inkomst.

Vi hörs!

Bæjó!

fredag, april 28, 2006

Ett par dagar sedan sist

Har inte haft direkt lust att blogga... Eller rättare sagt: Har inte haft någonting att blogga om. Väntar på besked om diverse saker, och ska (förhoppningsvis) tacka ja till något urtrevligt på tisdag - vad det är vill jag inte avslöja än. :)
I veckan har jag varit i skolan och redigerat. I tisdags lade jag voice-over, i onsdags hade jag handledning med Tyrone. Det gick superbra och det var lite småändringar som har justerats.
Tränade "Step Up" i ondags och ska träna "Step Up Intervall 75 minuter" imorgon. Jag tycker att det är så himla kul! Sade upp mitt kort i måndags, så nu betalar jag min sista autogiro den 1 juni. Får träna t.o.m. 22 juni. Snyggt jobbat.
Igår satt jag hemma och läste och idag har jag först redigerat och sen skrivit på mitt paper. Känner mig så duktig så.

Det är jobbigt att vänta, det är något jag upplevt på sistonde. Till slut får man bara släppa det och försöka göra något annat in the meanwhile.

Om det är någon som har superbra spartips så får ni gärna ge/skicka dem till mig. Vi planerar nudel- och pastadieter framöver för att riktigt skrapa pengar till något skojsigt i sommar. Planer som jag avslöjar lite senare, om de nu blir av. Men, spartips, tack! :)

Jaja, det blir annars lugnt till helgen. Imorgon är det nammidag och på söndag valborg. Har inte bestämt om det blir grill eller "Apu". Har ju kött och kyckling i frysen till grill, men vi får se.

Nästa vecka blir det hemfärd på fredag - ska göra mitt första intagningsprov på lördag i Lund. Spännande, spännande. Men, mer om det senare.

Vi hörs!

Bæjó!

måndag, april 24, 2006

En måndag utan komplikationer

Eller nåt... Nu har jag slut på rubriker igen ;-)

Bra måndag annars. Upp löjligt tidigt (halv åtta) för en dag när jag inte hade redigering i skolan. Körde och handlade innan Gummi gått upp (kl 9) och kom tillbaka strax efter halv elva. Hann till och med inom banken för att betala 250 kr till Skurups Folkhögskolas intagningsprov den 13 maj.
Såg ett roligt fenomen utanför banken, strax innan de öppnade:
Man ser alla pensionärer komma gåendes sakta med sina rullatorer. De ser så skröpliga och sjuka ut, men, i samma stund som klockan slår tio och de automatiska dörrarna till banken öppnas... Då förvandlas "Ajna" och" Gunnar" till Susanna Kallur och Maurence Green och spurtar in på rekordtid. Skröpliga pensionärer... Yeah right!!! ;-)

Annars? Har läst lite, har varit hos doktorn och så har jag tränat "BodyCombat". Tog i så hårt att svetten rann av mig redan efter femton minuter. Snyggt jobbat, typ.

Jaja, ska ta och fixa lite här innan bedtime. Imorgon är det redigering heeeeeeela långa dagen. Ska fixa voice-over och finlir mellan bilderna.

Vi hörs!

Bæjó!

söndag, april 23, 2006

Inte på humör

Nä, jag är inte på humör för något.
I fredags hade jag feber, så då tog jag det lugnt. Igår tränade jag 75 minuter "StepUp Intervall" och tog det sen lugnt resten av dagen. Mådde lite halvkasst, jag hade i alla fall ingen feber.
Gummi stack ut igår med killarna till Elsa på fest. Elsa hade farvälparty och Villi sin 25-årsfest, på en och samma gång. Eftersom jag mådde som jag gjorde och var hur trött som helst, så avstod jag. Hann ikapp kanal5 när det gäller "Grey´s Anatomy", så nu ska jag försöka att följa det var tisdag. Igår var det också temakväll på tvåan om fetma/barnfetma. Mycket intressant. De visade också dokumentärfilmen "Supersize me!" som jag sett två gånger innan.
Passade Birkir Snær i drygt tjugo minuter medan Ingibjörg körde Binna till Elsa. Han var så snäll och söt och sov den stunden jag var där. :)
Idag hade jag en rejäl sovmorgon, åt en Franckes-"snurra" (en stor bulle som är som två franskbrödbullar i en) till frukost och väntade sen på att Gummi skulle vakna till liv. Har kollat på Formel1, ätit räksallad från Apu och en påse godis... Mmm... Gott med socker! ;-)

Annars är det bara vardagsliv som gäller. Har fyra dagar redigering framför mig, vet inte riktigt om jag ser fram emot det, men det måste göras om jag ska bli klar med exjobbet.
Känner inte heller för att skriva paper, eller för att läsa. Vill bara att det ska bli sommar så att jag kan börja sommarjobba och flytta från Skövde. Så mycket att längta till, men samtidigt så mycket som står i vägen. Gummi måste ha jobb och vi letar lägenhet för fullt. Hoppas verkligen att det löser sig snart, så att man har ett stressmoment mindre den här våren.

Vann en auktion på en Burberrykappa, (42 kr) så nu väntar jag på kontonummer så att jag kan sätta in pengarna till auktionsägaren. Ska se om jag kan få tag i ett par billiga träningsbyxor också, de jag har börjar bli lite småslitna och topparna likaså...
Varför måste studentlivet vara så knapert? Enligt SFS och Försäkringskassan så lever en student ca 1500 kr under existensminimum och går ca 1000 kr back var månad. Skandal! Och i vårbudgeten får vi 300 kr extra (200 kr lån/100 kr bidrag) Vad fan? (Ursäkta språket) Tror de på största allvar att en 300 kronorshöjning ska kompensera för de 1500 kr som saknas?

Jaja, slutklagat för stunden. Ska se om jag kan skrapa ihop lite motivation från någon hörna... Hehe...

Vi hörs!

Bæjó!

lördag, april 22, 2006

The Hunger Site

Hej alla vänner. En liten uppmaning så här "tidigt" på lördagsmorgonen. Jag har åter hittat en sida som jag och Nanna besökte mycket tidigare och som jag tycker att alla andra borde besöka minst en gång om dagen.
Klicka här och skänk mat till de behövande i tredje världen. Det är gratis.

Vi hörs lite senare.

Bæjó!

onsdag, april 19, 2006

Lite fotografier

Här är ett par bilder från Skåne. Inte många, men varsågoda!

Då var man hemma igen

En veckas påskbesök i Skåne är till ända. Mycket lyckat var det och snart ska man ner igen, för att skriva intagningsprov. :)

Kort resumé av påskveckan:

I tisdags
kom vi ner på eftermiddagen, jag filmade, Gummi hjälpte mamma och Ann-Margreth med ett skåp och så sjöng jag med kören.
I onsdags var jag och Gummi i Malmö. Jag fick provat ut linser på Glasögonmagasinet, Gummi fick köpt sig ett par jättefina jeans på Dressman och så besökte vi Vellingeblomman senare på eftermiddagen.
I torsdags var vi på födelsedagsfest hos Rebecka. Mitt i festen blev det dramatik då en av hennes minishetlandshästar skulle
la och endast det ena frambenet kom ut. Efter en stunds kämpande och assistans av Torsten Jeppsson, så föddes ett ursött litet stoföl. Jag tog lite bilder som jag ska skicka till Rebecka.
I fredags sjöng jag med kören i Fuglie kyrka. Det var premiär på "Jesus Christ Superstar" och kyrkan var mer än fullsatt. Det satt folk i gången, antigen på golvet eller på stolar. Folk stod uppe på orgelläktaren och även ute i vapenhuset. Helt otroligt. Vi fick stående ovationer när vi tågade ut. Alla var helt underbara och vi fick hur mycket lovord som helst.
Direkt efteråt frågade Köran mig (för hundrade gången typ) om när jag skulle komma tillbaka till kören. Jag svarade honom att det blir till sommaren. Åh, vad jag längtar efter att flytta!!!
I lördags besökte vi faster Ebba på sjukhuset, sen färgade vi ägg hos mormor och det blev den vanliga och ursökta påskmaten som serverades. Stuvad spenat, gravad/rökt lax, potatis, sill, bröd och ägg! Mmmmm... Körde sen ut till pappa på kvällen.
I söndags filmade jag med hjälp av Gummi, sen blev det lite slappetid och på kvällen kom Ingrid, Wolfgang och farmor på middag.
I måndags åkte jag, Gummi, pappa och Gunilla ut till Österlen på konstrunda. Såg en hel del sevärdheter och tavlor. I Kivik köpte jag bröd, rabarbersylt och vann en rökt ål i ett lotteri!
Hos Gunillas syster, Rigmor, i Skillinge fick vi lunch och sen eftermiddagskaffe. Hennes man, Ulf, är konstnär och målar helt underbara tavlor. Jag har utsett en favorittavla som jag absolut skulle vilja ha. Sen ska man ha råd också... ;-)
Igår åkte jag och Gummi till Köbenhavn och chillade lite. På stationen i Malmö hittade jag ett tyskt bageri och köpte bakad quarktårta och ett zwiebelbrot som jag och mamma delade på. Bjöd alla på tårtan och vid femtiden körde jag och Gummi norrut. Kom hem strax efter tio.

Idag har jag log& captured det jag filmat, samt grovklippt. Har jobbat i eftermiddag och så har vi handlat på Willy´s. Skönt att vara tillbaka i gamla rutiner! :)
Imorgon (och på fredag) ska jag sitta i redigering hela dagarna, imorgon kväll blir det personalmöte och handledning tidigare på eftermiddagen.

Nu ska jag snart kolla på "Det okända" på TV4+.
Ett stort "grattis" till alla er som orkat läsa mitt inlägg.

Bæjó!

måndag, april 10, 2006

Påsklov i Skåne



Då har det blivit dags, hemfärd mot Skåne i morgon bitti. Vi har väl tänkt oss att köra mellan åtta och nio på morgonen, så att vi hinner inom Väla och säga hej till Cecilia, som ska bli min nya chef i juli. Sen på kvällen blir det körsång, genrep inför premiären på "Jesus Christ Superstar", som vi har på långfredagen i Fuglie kyrka, klockan 15.
Dessutom ska jag kompletteringsfilma till mitt projekt och prova ut linser när vi är där nere.

Jaja, lördagen var helt ok. Gummi, Guðni, Gulli och Ari kom tvåa i "Mjukt"-tävlingen och när jag kom hem från "StepUp Intervall", så sov Gummi så sött så i sängen. Vid fem steg han åter upp och vi åt hemlagad pizza innan han stack till killarna för att dricka lite öl och umgås.
Jag fick läst lite, surfat och zappat. Orkade verkligen inte att festa eftersom jag var så trött.

Igår var det nammidag, mmm, tonfisksallad från Apu och till efterrätt: en stor påse lösgodis... Åh, vad gott det var och så perfekt hög man blev på sockret... ;-)
På eftermiddagen städade jag lite smått och sen blev jag, Gummi, Gulli och Ari inbjudna till Elsa och Linda på kvällsmat och spelkväll. Det blev tacos och tortillas med tillbehör och sen frukt till efterrätt. Det var så otroligt gott och kul hade vi. Tack så mycket för igår kväll, Elsa! :)
Vi spelade först "Trivial Pursuit" och sen "kändisspelet". Jag och Gummi kom tvåa i det första och vann i det andra. Weeeee!

Idag har en hel del hunnits med. Jag och Gummi bytte till sommardäck på bilen och lyckades med alla utom vänster bak, som hade rostat fast smått. Så, vi bytte de andra och körde sen till Euromaster som fixade det sista däcket - gratis! Man tackar!
Sen kollade vi luften i däcken och tankade. Hämtade kamerautrustningen i skolan och nu är vi nästan klara för Skåneresan! Köpte frukt och drickor till oss på Willy´s, tänkte göra fruktsallad och mackor till lunch imorgon.
Tränade "BodyCombat", hur kul som helst, och nu tvättar vi det allra sista.

Vi hörs!

Bæjó!




Posted by Picasa

fredag, april 07, 2006

Saker man älskar

Det finns en hel del småsaker i livet som förgyller vardagen. Här är ett par exempel:
* Keso mini (1,5% fett) på falu rågrut-knäcke, skinka och tomat... Mmm
* Mitt hembakade bröd med ost eller skinka... Mmm
* Viktväktarnas 2-points chokladbar... Mmm
* Fruktsallad gjord på apelsin, äpple och ananas... Mmm

Kan säkert komma på fler saker, men just nu orkar jag inte. Är så otroligt trött och vill sova. Men, eftersom jag ska ha lite sovmorgon imorgon, så får jag hålla mig vaken lite till.
Skulle ha suttit i redigering idag, men det blev ändrade planer. Christel blev plötsligt sjuk, Madde och Jenny filmar "Mjukt"-tävlingen, Janika var sjuk, Erika skulle komma senare, Hanna kunde inte och Weronica skulle på möte... Which leaves... ME!
Jag var alltså den enda som var "ledig" och kunde öppna butiken kl 10. Så, idag var det den allra första gången som jag öppnade - och jag gjorde det dessutom ensam. Snyggt jobbat, bruden! ;-) Det var lätt, inga problem alls. Fixade allt i god tid och hade dörren öppen under hela passet. Erika ringde in sjuk, så när Weronica kom så fick hon först ringa in den andra Kristin från kl 15 innan jag säkert kunde lämna. Gick från jobb cirka 14.20, flera erfarenheter rikare och enormt hungrig dessutom. Det har varit en mycket rolig jobbedag idag och jag ser sååå enormt fram emot att sommarjobba där (och på Väla).
Dagens outfit: Svarta, stuprörsjeans från Cheap Monday, mina nya Nilson ballerinor/loafers, vitt linne, en vit virkad och kortärmad tröja över, svart halsband med pärlor jag fick med nya VeckoRevyn och diadem i håret.

Kånkade upp lite lådor från förrådet som jag gått igenom lite smått. Ska låta Gummi titta i dem imorgon för att se om det är något som ska slängas. Jag har lagt undan en del som ska till Gengåvan. Kanske man får lite kläder i utbyte mot sakerna? ;-)
Vi ska ha med oss lite saker ner nu i påsk, så att man slipper ta allt på en gång i sommar.

Gummi har varit i skolan sen kl 10 och ska vara där tills imorgon, kl 13, cirka. Han, Ari, Gulli och Guðni deltager i skolans "Mjukt"-tävling. Ni kan följa det live här. Det har varit helt ok att vara ensam i kväll, men jag saknar honom nu. Det är tråkigt när ens enda sällskap är ett pälsdjur som säger "mjau", även om han har sina underhållande stunder. ;-)

Imorgon ska jag upp lite senare än normalt, dvs. efter kl 8! ;-) Jag försöker att hålla en normal dygnsrytm även om jag kanske inte sitter i skolan var dag.
Ska träna "StepUp Intervall 75 minuter" kl 11 och sen ska jag ta det lugnt. Ska göra hembakad pizza imorgon kväll till oss, och kanske hinna med lite städning också.

På söndag blir det nammidag (=godis- och skräpmatsdag) med kycklingsallad och godis för mig och kebabpizza med strips och sen en påse godis till Gummi. *Längtar!!!*

Jaja, nog om detta. Ska se vad pojkarna har för sig.

Vi hörs!

Bæjó!

torsdag, april 06, 2006

Det händer saker och ting här...

Ja ni, när man precis anpassat sig till ett gott liv så händer något som får en tillbaka på fötter igen. Vi kan börja med i måndags:
Ringde en vi känner i Malmö som har lägenheter. Hon hade precis fått in lägenheten som Tobbe hade innan, snacka om tur! Ska prata med henne nästa vecka och be att få tinga den. 84kvm på Limhamn i Malmö...Ja tack! :) Får bara se till att Gummi får jobb! Heja, heja!

I tisdags träffade jag Anders B för att visa min, vad jag trodde, färdiga film, eftersom han inte fick se något klipp i torsdags. Han sa direkt att jag fick arbeta bort 50% av min voice-over samt skippa en massa stillbilder. I påsk ska jag dessutom kompletteringsfilma så mycket som det går. Efter påsk blir det till att redigera för fullt igen, men det kunde varit värre. Han kunde ha underkänt allt och bett mig att återkomma nästa år, typ ;-)
När jag kom hem satte jag mig direkt med omarbetningen och jobbade på den i drygt åtta timmar. Nu är jag mer nöjd än innan.

Igår satt jag hemma och pluggade halva dagen, fick lånat en bok på biblioteket och bakade två nya bröd som blev än godare än de jag bakade förra veckan.
Tränade sen "StepUp" och tog det lugnt framför "Top Model".

Idag har jag varit på viktväktarna. Har gått upp 0,1 kg på två veckor = mycket duktigt jobbat! Nu börjar det stabilisera sig.
Jobbade i eftermiddags och fick reda på att jag ska öppna imorgon, ensam, för första gången. Har fått larmkod och nyckel och ska jobba själv från 10 till 13. Ska bli kul och spännande. :)
Sade upp vår lägenhet idag också, så i natt ska Anna (hon som har min gamla lägenhet) boka den till sig och sin sambo.

Imorgon påbörjar Gummi "Mjukt"-tävlingen, så jag blir ensam hemma hela dagen. Skulle ha suttit lite i redigering, men nu hoppar jag in på jobb istället, så det får vänta tills efter påsk.
Till helgen blir det annars lugnt, i alla fall för mig. Ska träna "StepUp Intervall" på lördag, handla lite, och sen ta det lugnt. Gummi ska festa lite med killarna, men jag följer inte med, känner inte för att festa.

Jaja, ska göra mig iordning för sängen nu, tänkte läsa nya "VeckoRevyn" och slökika på Discovery samtidigt... Hehe...

Vi hörs!

Bæjó!

söndag, april 02, 2006

Utflykt med födelsedagsbarnet

Det blev en helt underbar utflykt idag, på allmän begäran/önskan av dagens födelsedagsbarn, något jag absolut inte hade något emot. Jag älskar utflykter och det var så länge sedan vi gjorde något dylikt senast.

Körde hemifrån strax efter tio, tankade på Jet och körde sen mot Askersund. Där vek vi av
mot Jönköping och hamnade först i Motala. Lagom vrålhungriga som vi var uppsökte vi närmsta ÖPPNA restaurang, vilket blev McDonald´s.

Vi tog oss sen till nästa stad, Vadstena, där vi stannade och promenerade omkring lite i klostermiljön, tog lite bilder och beundrade interiören i klosterkyrkan. Underbart vackra altarskåp, träsniderier, vapensköldar och en enormt stor och mäktig orgel som skulle ge vilken organist som helst våta drömmar. ;-)

Sen körde vi vidare och hittade Alvestra klosterruin, strax norr om Ödeshög. En oväntad överraskning som var mycket intressant att beskåda. Tog många bilder innan vi körde vidare mot Gränna. Dit körde vi längs den kulturmärkta vägen, som ligger mellan E4:an och Vätterns vatten. En mycket vacker sträcka som rekommenderas varmt.
Vi stannade i Gränna, köpte några polkagrisar och fikade svindyrt på ett närliggande kafé. Körde sen i ett sträck till Skövde... Eller nästan i alla fall. Vi valde sträckan hem som går via Hjo och "ramlade" nästan på Värsås. Det blev ett litet spontanbesök hemma hos Anna och Jói. Ett mycket trevligt och lyckat spontanbesök blev det innan vi slutligen kom hem, strax efter kl 19.
Har ätit kvällsmat nu och lagt in dagens bilder här, om ni vill se.

Jaja, ska planera nästa vecka nu, innan jag tar och däckar i sängen. Har på känn att det blir en tidig läggning ikväll.

Vi hörs!

Bæjó!

lördag, april 01, 2006

Att göra en "Legally Blonde"

Det är mina planer nu framöver: att göra en "Legally Blonde", dvs. plugga som bara den för att komma in på min drömutbildning! (Okej, jag har inget stiligt och sliskigt ex på utbildningen som morot, som Elle Woods har, men det är vad jag vill, så...)
Allt började med att jag läste igenom frågorna till förra årets allmänbildningsprov som de har vid intagningarna till Lund och fick en chock! De var svåra och krävde att man typ visste allt om alla och vem som var vem inom Sverige, dess politik och så vidare. Visst, jag är allmänbildad och kan en hel del, men detta var löjligt vad petnoga man var med vissa detaljer, som t.ex. vad en vicechef för något företag som hette som flyttade till ett annat företag???
Jag har sedan dess börjat läsa DN var dag och lärt mig massor om Sudan, Hagamannen, Skandiaskandalen, Mellanösternkrisen, demonstrationerna i Paris mm. mm. Jag ska lära och jag ska göra superbra ifrån mig på detta prov!
Sen, dessutom, blev jag också sugen på att se "Legally Blonde" igen och fick låna den av Emy på VHS, eftersom vår DVD inte funkar. Ska se den i kväll när Gummi kollar fotboll.

Jaja, mittscreeningen gick bra, men jag visade inget. Anders B hade en gammal version av Final Cut på sin dator som inte ville med min nya. På den enormt förkortade lunchen fick jag snabbfixa en quicktimekopia av min film och sedan slänga i mig lunch. När vi återsamlades inför eftermiddagen sa Anders att jag inte skulle hinna visa eftersom det var så många kvar... Grrr...
Jaja, han ska få se den nästa vecka istället.

Igår var jag hemma hela dagen och läste en massa nyheter. Handlade lite smått och på kvällen hade Emy damsittning/födelsedagsfest hemma hos sig. För 50 kr/person fick vi: fördrink, räkcocktail till förrätt, kycklinggryta med ris och sallad till huvudrätt och sen glace au four till efterrätt och lite snacks senare på kvällen. Vi var åtta stycken och det var jättegod mat och helt underbart sällskap. Lekte "Jag har aldrig..." och sen skjutsade jag hem Ida, Sara och Bine vid ett-tiden.

Idag var det upp halv nio eftersom Erikshjälpen/Gengåvan (second hand-shopping) hade återinvigning. De hade fått större lokaler och så och öppnade kl 10. Hittade en superfin jeanskjol till sommaren samt en vit kuvertväska med fina guldbroderier på. Allt för 55 kr! Hittade en fin trenchcoat också men den var fodrad och dessutom i storlek 42, så den lät jag hänga. Lät också bli att köpa en halvstor, grå patchworkväska. Den kändes inte riktigt 100 % "jag", så den fick stanna kvar. Tyvärr hittade jag inga pumps eller något av det andra jag ville ha. Men, jag får sticka dit någon annan dag och kolla igen.
Tränade Step Up Intervall idag och hade sällskap på passet av Ingibjörg. Vi var riktigt många som tränade och det kändes så gött att röra på sig.



Idag har jag och Gummi varit tillsammans i 1 1/2 år och dessutom har varit förlovade i tre månader. Jag älskar dig så mycket och släpper dig aldrig. Puss på dig!
Men, det är inte det enda som ska firas, imorgon fyller min älskling 29 år och det ska vi fira med en utflykt - Vättern runt. Ska köra tidigt och hinna med så mycket som möjligt på färden. Har bland annat tänkt att köra den gamla vägen förbi Gränna (den är kulturmärkt), kanske köpa någon polkagris och sen njuta av naturen.

Vi hörs!

Bæjó!
Posted by Picasa