fredag, september 30, 2005

Duktig flicka, del 1

Oh, jag är så stolt över mig själv idag! Har tränat Step-Up mellan 11 och 12 och sen har jag varit i skolan. Gick tio minuter tidigare eftersom jag skulle se modevisning på stortorget kl 15. Det var kläder från VeroModa och Erika K, samt skor från oss, dvs. Nilson. Det gick hur bra som helst. Skorna som jag hjälpte några av modellerna att prova ut i onsdags passade hur bra som helst med kläderna. T.ex. svarta boots (typ dessa, men smalare klackar) med taxklack till rock-skräck-stil, eller fryeboots (ungefär som dessa, men utan resåren och lite högre skaft.) med kort skaft till hippie/bohem-chic-stilen, ett par stövlar (de jag köpte till att börja användas i oktober-november) till en av de andra som skulle vara hippie/bohem-chic.
Ursnyggt!
När jag kom hem så tog jag det lugnt. Gjorde hemmabakad pizza till mat idag, hur gott som helst. Imorgon ska jag och Gummi på restaurang eftersom vi har varit tillsammans i 1 (!!!) år då. Men, mer info imorgon om det.
Håller på att kolla på "Discovery".

Vi hörs!

Bæjó!

torsdag, september 29, 2005

Snart helg igen!

Redan torsdag och imorgon fredag... "well... duhhhh", säger ni väl nu, och jag vet, det är ganska uppenbart att fredag kommer efter torsdag... Eller? ;-)
Jaja, jag jobbade igår, 13-18.15, och det gick bra. Hade hur mycket som helst att göra, men det motsvarade minst ett Step-Up pass, så det är lugnt. ;-)
Idag har jag varit på Dramaturgi-föreläsning med Metha. Det handlade om film och dramaturgi, och ungefär 100% av det hon sade var en ren upprepning av det hon föreläste om i ettan. Men, det är alltid bra med upprepningar! Imorgon ska vi träffa henne igen och då ska hon spinna vidare på samma tema...
Ska också hinna med att träna imorgon innan jag ska till skolan. Silvia kör Step-Up mellan 11 och 12. Så, jag tror att jag precis hinner med det om jag kör bil ner till stan. :)
Annars är saker och ting bara bra. Vädret håller på att slå om från sommarvärme till höstkyla... *brrrrrr* Vill inte ha vinter! :(
Vet inte vad jag ska skriva mer... Ta det lugnt där ute.

Vi hörs!

Bæjó!

tisdag, september 27, 2005

Förvirrad... igen

Mmm... Jag gick fullt förberedd och peppad till träningen idag för att köra ett pass "Step-Up" men såg på schemat att det var flyttat. Så, jag frågade Silvia varför det inte var "Step-Up" idag och hon svarade att det var på onsdagar... Hm... Jag var fortfarande på vårschemat och hade totalt glömt bort att det var på onsdagar. Det blev 30 min kondition (10 min löpning och 20 min intensiv cykling) istället. Jaja, jag fick tränat i alla fall. :)
Hade "Kreativt Skrivande" idag och det var helt ok. Lämnade ut veckans läxa till gruppen och hoppas de gillar det.
Igår pluggade jag lite och tränade. Vi stack sen ner till Willy´s och handlade innan Gummi stack iväg och spelade fotboll med pojkarna.
Imorgon har jag ingen skola, men jag måste läsa en artikel till torsdagens "Dramaturgi"-föreläsning med Metha. Ska också jobba imorgon, 13-18.15. Det ska bli kul att jobba. :)
Nu ska jag fortsätta att kolla på Discovery.

Ha det så bra!

Bæjó!

måndag, september 26, 2005

Titanic

Jag blev ju "klukkad" häromdagen och kan tillägga en punkt till på listan av onödigt vetande om mig. Jag är (självutnämd) expert på "R.M.S. Titanic", det underbart vackra passagerarfartyget som sjönk till botten natten mot 15 april 1912.
Det var en helt fantastisk dokumentär av James Cameron, på Discovery idag. Visst, det var han som gjorde den där filmen med Leo Di Caprio och Kate Winslet, men om man bortser från det faktum så var det en mycket välgjord dokumentär.
De hade tagit med sig ned kablar så att man kunde se vad de såg och höra deras kommentarer medan de sände "live" från forskningsskeppet. Det var så himla coolt!
Fick se det turkiska badet på F-däck där det vita kaklet med blå och gröna utsmyckningar fortfarande satt intakt på väggen så som det gjorde 1912, en bit av tjänarnas korridor på E-däck, den så kallade "Scotland Road", insidan av den dyraste av alla sviter, Strauss-sviten (där makarna Strauss bodde) där den förgyllda klockan fortfarande stod kvar ovanpå eldstaden och med visarna som fortfarande pekade på 2.20.
Fick även se ett intakt fönster med sina keltiska dekorationer kvar, det satt i Sir Cosmo och Lady Duff Gordons svit. Men, jag kan inte beskriva allt, då blir ni väl uttråkade. ;-) För mig var det verkligen en upplevelse och jag drömmer än mer om att få komma ner dit med u-båt.

Helgen har annars varit lugn, har varit hemma och inte gjort mycket. Jo, har pluggat halvt ihjäl mig på småanalyserna vi fått hitills i "Actionfilmens utveckling". Skrev även läxan till "Kreativt Skrivande". Så, jag har varit jätteduktig. Spelade också X-Box halva natten.

Imorgon ska jag träna, sen ska vi handla och så blir det lite läxläsning och lathet också, har jag tänkt mig. Men, nu ska jag kolla när Gummi spelar ett nytt spel han fixat till X-Boxen, som heter "Destroy all humans", ett alienspel... Hm, känns som att namnet är ett "klockan-tre-på-natten"-lösning. ;-)

Vi hörs!

Bæjó!

fredag, september 23, 2005

Vår nya tv!


Nya tv:n :) En "Thomson" 28'' Widescreen, jättebra bild och fungerande fjärrkontroll ;-) Posted by Picasa

torsdag, september 22, 2005

Klukk-dags

Hm... Blev "klukkad" av Hanna idag och det innebär att man skriver ner fem punkter med onödig information om sig själv... So, here goes nothing! ;-)
När man har gjort det så ska jag "klukka" fem kompisar. Det är absolut inget kedjebrev utan en rolig lek som man inte "måste" skicka vidare. :)

1) Mitt favoritband är "The Beatles" och jag älskar också allt som har med 60-tal att göra.
2) Hade jag haft 30 000 kr så hade jag fått min överflödshud bortopererad från magen.
3) Jag älskar tv-spel som t.ex. "Super Mario Bros".
4) Jag är en sport-junkie som älskar att kolla på nästan alla sporter, t.ex. friidrott, alpint, fotboll, Formel 1, ridsport, handboll mm.
5) Min egentliga hårfärg är mörkblond men jag önskar att jag var naturligt rödhårig.

Så, då var det klart! :) Inte så jättesvårt men samtidigt så känns det som att man avslöjar mörka hemligheter om sig själv... Hehehe... Jag har "klukkat" Nanna, Anna, Pelilla, Emy och Emma. Eftersom de tyvärr inte har några bloggar så kan jag inte länka till dem.

Idag har jag varit i skolan hela eftermiddag, "Dramaturgi" och "Kreativt Skrivande". De krockade men jag lyckades att va med sista timmen på det sistnämnda och diskutera noveller.

Jag och Gummi har varit och köpt en 28tums widescreen-tv idag på OnOff för det mycket billiga priset av 2990 kr + en försäkran på 500-nånting kronor = ca 1700 kr per skalle... Weeeee... Och Gummi fick sin X-Box idag också, så nu har vi en bra multimediaprodukt också. Den kan liksom användas som DVD-spelare, man kan köra filmer och musik från datorn via tv:n och sen kan man också spela dator- och tvspel på den. Behovet av en ny stereo försvann ganska snabbt. :)
Men, nu ska jag kika vidare på "Du är vad du äter" - den svenska versionen.

Ha det så bra!

Bæjó!

Fred Astaire


Hahahahaha... Fjantig katt :) Posted by Picasa

onsdag, september 21, 2005

Gräsänka

Ja, Gummi har åkt med Johan för att jaga ikväll, men han kommer igen imorgon eftermiddag. Hoppas han haft det riktigt roligt. Jag har haft en helt ok tjejkväll framför tv:n, kollat "Top Model", fixat manikyr och så har jag pluggat hur mycket som helst.
Jag har läst två absurda dramer, läst om absurda dramer samt fem korta noveller till "Kreativt Skrivande"... Baaaaaah...
Middagen idag blev typiskt lat, köpte en kycklingsallad hos "Apu" och njöt av den. Förstår inte hur en sallad kan bli så god. Beroendeframkallande.

Igår räddade Jói mig igen, jag fick låna hans och Annas "James Bond"-box - den stora aliminiumboxen med alla "James Bond"-filmerna på DVD. Så, nu kan jag analysera utan problem. Me so lucky! ;-)

Sen lite nyheter... Gummi fick oväntad skatteåterbäring och investerade i en X-Box och vi ska dessutom investera i en ny TV. Den vi har är 15 år gammal och börjar bli lite gammal och vill gärna gå i pension. :-P

Andra nyheter utifrån: Kate Moss har fått sparken av H&M från Stella McCartney-kampanjen som kommer ut i affärerna i november.

Men, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer.

Vi hörs!

Bæjó!

söndag, september 18, 2005

Lite mer idag...

Här är en som gärna får göra om min garderob inför våren -06: click please
Sitter och kikar lite på bilderna på style.com, på kollektionerna inför nästa år och halvdrägglar lite. Det verkar som att 50-60-talsklänningar (vitt & svart, vid knäna-längder), gouchobyxor, och rött är tre "måste-ha" inför våren, samt att arméjackorna från i höst hänger med... I alla fall om man får tro Gwen Stefani. Weeee, då kan jag fortsätta använda min arméjacka. :) Lite småkul sysselsättning att surfa runt och go where I´ve never gone before. Hehe ;-)

Helgen har varit bra. Igår var det spelkväll hos Elís. Det var jag, Gummi, Elís, Ari, Gulli, Kristjón, Elsa, Jói och Unnar som samlades för att spela lite spel. Det bjöds friskt på öl (Jói hade med sig en hel del), popcorn, chips, godis och äpplekaka (som jag hade bakat) och vi spelade kändisspelet och sedan poker. Jättekul! :)
Pojkarna fortsatte till kåren och jag, som var hur trött som helst, bjöds på taxi av Jói (så att jag skulle slippa gå hem ensam). Tack så jättemycket!

Idag har jag ätit min vanliga kycklingsallad, lite godis och pluggat. Har i stort sett inte gjort mer. Imorgon ska jag träna och handla mat. Ska även plugga mer. Har "intensiva veckan" framför mig... boooooo... Men det är så det är.
Nu tänker jag skämma bort mig själv lite.

Jo, en liten sak till... Varför får man sådana spam-comments på bloggen? När man tror att det är en kompis som skrivit så är det mass-spam i stilen: "Really like your blog, go and see this then -url-"... Blir lite less på sånt.

Ha det så bra!

Bæjó!

Rosorna jag köpte till Gummi


Otroligt vackra och de har varit så fina i flera dagar nu. :) Posted by Picasa

fredag, september 16, 2005

Vill se!!!

Keira Knightley (här på bilden tillsammans med "Mr Darcy", bärandes den vackraste klänningen jag sett i år!) spelar just nu i en nyinspelning (filmatisering) av Jane Austens "Pride and Prejudice" - min absoluta måste-film i höst! Åh, hoppas den kommer till Sverige. Har tjuvkikat på trailern, och även om den kanske inte kommer upp i samma kvalitet som BBC-produktionen från 1995, så tror jag den kommer att vara bra. De talar åtminstone engelska med brittisk accent! :)
Men, hur 100% trogen originalet kan man vara om man ska försöka göra långfilm, jämfört med att man har sex timmars tv-serie till sitt förfogande? Ser enormt mycket fram emot den!

Jaja... Har tränat idag och ska snart till stan igen. Ska ha schemamöte på jobbet 15.30 och innan dess ska jag till ICA och hämta paket. Oj, måste skynda!

23:47

Ja, schemamötet gick bra, fick lite tider i oktober. Köpte rosor innan idag till Gummi som han blev jätteglad för. :)
Har bakat ikväll också. Det var tänkt att vi skulle på bio, men biljetterna sålde som smör i småland, så det får bli på söndag, antagligen. Det blev bullbak istället. Hela lägenheten luktar hur underbart som helst och "husmodern" har lyckats än en gång. Verkar nästan som att jag har en viss talang för bak... ;-) Imorgon ska jag göra en äpplekaka som jag ska ha med till spelkvällen hos Elís... Mmmmm... Äpplekaka med vaniljvisp! :)
Mumma... Men, ska upp tidigt imorgon - jobb... Så, återigen,

Vi hörs!
Bæjó!

onsdag, september 14, 2005

Varning, nymålat!

Har precis målat mina tå- och fingernaglar och det luktar nagellack i halva lägenheten. Lite svårt att skriva på laptopen, men det går. ;-)
Oh ja, "Top Model: Sverige 2" började jättebra, så hösten är räddad! :)
Har läst en massa och handlat med Gummi idag. Tränade också för första gången i höst och jösses vad trött jag är! :) Hehehehe... Latmask 1 på stenhårt Step-Up pass.
Har kastat en massa skor idag som är sönder osv... Hade först tänkt slänga mammas röda från 70-talet, men då de har antikvärde, beslöt jag mig för att, så länge, sätta dem överst i garderoben... :)
Nu ska jag återgå till Brechts "Mor Courage", ett drama om en kvinna (med barn) som livnär sig på det trettioåriga kriget. Helt ok...

Ha det bäst!
Bæjó!

Nu börjas det igen! :)

Så var det åter dags för tjej-tv på onsdagar! Weeeeeee... :)

tisdag, september 13, 2005

Lagom förvirrat

Jösses, idag är det en sån dag jag önskar att jag bara hade stannat kvar i sängen. Nej, det hade ju inte gått... Hade ju "Kreativt Skrivande" idag med en gruppuppgift, att få sin lilla mini-novell om "Rödluvan" bedömd. Nåja, så farligt var det inte, de tyckte att den var bra, välskriven och med en härlig evil twist på slutet... Muahahaha... ;-)
Jag, älskare av historiska noveller, lämnade ifrån mig ännu ett utmärkt exemplar i form av en kort novell med temat "Vem är det där?"... Hm, hoppas de förstår min berättelse...
På tal om rubriken, hade totalt glömt bort uppgiften tills idag, vilket jag kom på vid midnatt, så det fick jag snabbt skriva ihop. I samma hjärnsläppsveva glömde jag att läsa lite texter till idag och lite i boken... Hm... Jag vara förvirrad.
Annars har jag inte upplevt något himlastormande precis. Jag lever och Gummi lever också, förutom det faktum att alla svenska myggor älskar honom, men hans kropp älskar inte myggstick. Han var något uppsvullen på stuckna delar av kroppen igår, men det ser mycket bättre ut nu. :)

Imorgon ska jag ta det lugnt, ska läsa lite "Dramaturgi"-läxa, handla mat och träna. Första träningen för hösten... *Argh* vad jag är lat. Jag är nästan värre än katten som verkar 'go for' världsrekord i antalet genomsovda timmar per dygn. Nä, jag är faktiskt inte så lat, jag går upp, äter nyttigt, gör mina läxor och går på samtliga föreläsningar. Det kunde varit värre...

Men nu ni... tvättstugan "ropar" på mig. Även där var förvirringen total. Glömde kolla vilka program tvättmaskinen stod på när jag skulle sätta igång och fick tvätta om ena maskinen eftersom den stod på "mjuktvätt" och inte "40°C"... Var har jag haft hjärnan idag? ;-)
Skall återgå till livet nu.
Vi hörs!

Bæjó!

måndag, september 12, 2005

Ny vecka, kick-off och mycket mer...

I helgen var det förfest hemma hos, mycket trevligt, men det börjar bli otroligt kallt ute nu. :(
Igår slappade vi framför tv:n och åt onyttigheter. Jag tog en powerwalk och Gummi spelade fotboll med pojkarna. Jag fick köra Axel och Stebbi till KSS eftersom Stebbi fick ledbandet i högra knäet avslitet. :(
Idag var det upp tidigt som en mer, eller mindre, trevlig kickstart på den nya veckan. Träffade mina medarbetare (Nilson) 7.55 på stationen. Vi åkte en stund senare mot Göteborg och Varberg. Det var dags för kick-off för NilsonGroup nere i Varberg, allt betalt och vi fick till och med lön för det. Har varit borta hela dagen på något otroligt roligt och inspirerande. Jag fick så enorm lust att göra om hela affären och sälja skor! :)
Maten vi bjöds på var ursmaskig, vi fick fika också och som present fick vi en bok och en pärm med all information vi fått idag. Snygg design och intressant innehåll.
Nu tar jag det lugnt. I morgon är det dags för "Kreativt Skrivande", har redan läst berättelserna och skrivit comments, så jag kan bara slappna av. What else? Fred har det bara bra, ligger på vår säng och latar sig myyyyyyycket! ;-)

Jaja... Ha det så bra så hörs vi!

Bæjó!

lördag, september 10, 2005

Jag och Fred i trädgården


Han tyckte det var jättespännande! Posted by Picasa

fredag, september 09, 2005

Publicerad på Expressen.se

Ja ni, skrev ett litet mail till "Fredag"s-redaktören, Ebba, där jag, bland annat, frågade om hon skulle fortsätta blogga på Expressens hemsida nu när hon blivit chefredaktör på VeckoRevyn. Hade inte förväntat mig publicering, men det blev jag minsann *glad*
Så, klicka här, sen får ni scrolla ner till bloggen med namnet "Den svarta wrappen".

Återvänder lite senare, ville bara säga detta... :)

Bæjó!

Känns så där lite lyxigt...

... att sitta i sängen och blogga... Jo, och surfa, för den delen också. :) Verkligen underskattat! Är ganska trött, ska upp kl 8 imorgon pga ett seminarie så jag får väl fundera på sömn så småningom också. Vilken tur att man läste klart "Hedda Gabler" igår, annars vet jag inte vad jag gjort. ;-)

Kom hem för en dryg halvtimma sen, har varit i skolan, på kick-off och på "syförening". Mycket trevligt!
Hade föreläsning i "Dramaturgi" kl 13.15-15 idag, sen 15.15-15.45 såg vi den svenska tv- eller filmversionen av "Hedda Gabler", med Lena Endre och Stefan Sauk, bland andra. Den var väl helt ok, förutom att den på några små punkter gått ifrån originalet. Men han som spelade "Jörgen Tesman", dvs. "Heddas" man, var inte fullt lika bra som Sauk och Endre... Tyvärr, annars skulle det varit mycket bättre.

Efter filmen gick jag hem. Gummi skjutsade mig sen in till stan eftersom det började regna. Jag fick lagat min klocka och gick sen till jobbet. Vi gick till mcdonald´s och åt lite snabbt innan vi gick till mingelparty på "Mummel". Christel känner den nya ägaren, så vi var ditbjudna tillsammans med resten av "creme de la creme" i Skövde... :þ Gratis dricka och tilltugg. Jag drack alkoholfritt, kändes inte riktigt att det var läge för alkohol om man har seminarie tidigt dagen efter.

Vid kvart över åtta gick vi och spelade bowling. Vi spelade tre mot tre och vårt lag vann med 80 poäng. Vårt lag bestod av mig, Caroline och Weronica. Vi var hur grymma som helst. Kick ass! ;-)
När jag kom hem så var inte "syföreningen" över än, så jag joinade de andra åtta isländskorna hemma hos Binna. Fick en enormt god chokladkaka och en ännu mer enormt god bountykaka... Mmmmm... Gott! :) Tack, Binna, för kakorna och tack tjejer för en trevlig kväll, trots att jag inte var med så mycket. :)
Och nu så är jag hemma, ska strax sova... Vi hörs!

Bæjó!

onsdag, september 07, 2005

Äntligen hos mig!

Idag har jag bara haft en lektion, filmvisning mellan 17.15-20. Vi såg "On her majesty´s secret service", som är den Bond-film som är lite annorlunda om man jämför med de andra. I de andra kommer jobbet i första hand och inte kärleken, som den gör i den här. Bond blir kär och gifter sig... Hm... Varför känns det konstigt för att vara honom? Jaja, jag tog en väldans massa anteckningar för att kunna lösa uppgiften vi fick igår, dvs. göra en semantisk och en syntaktisk analys på valfri Bond-film.

Förutom det så har jag handlat mat och läst lite inför dramaturgin imorgon. Ska ha läst "Fröken Julie" och lite om naturalismen och symbolismen till föreläsningen. På fredag har vi seminarie om "Hedda Gabler" av Henric Ibsen. Jag har precis läst klart den, så jag är väl ganska förberedd för veckans tre sista lektioner, varav en är filmatiseringen av "Hedda Gabler".

Två trevliga händelser har dagen också haft med sig... Gummi fick sina pumaglasögon idag, jättesnygga! Och jag har fått min nya mobil idag! :)
Jag fick, som tidigare nämnt, 1000 kr av Ann-Margreth och mamma till något jag verkligen ville ha. Då mitt batteri på min två år gamla mobil snart kastar in handduken, så tänkte jag att en mobil kunde jag ju investera i. Kollade med Pricerunner och hittade den billigaste från företaget NeptunSat. Behövde bara lägga till 800 kr (frakten inräknad) så fick jag en mobil som skulle kostat 700 kr mer i en vanlig affär! Det är samma mobil som Gummi har, en Sony Ericsson K700i med kamera, mp3-spelare, 40 mb minne osv.
Mycket nöjd! :) Ska snart börja leka med den... Weeeeeeeee...

Vill tillägga en sak angående receptet på smoothie som jag skrev igår. Jag provade det idag med blåbär istället för hallon... Det var lika gott! :) Så, det är bara att prova er fram med frusna bär.

Imorgon är det kick-off på jobbet. Vi ska träffas kl 18 och sen gå och laga mat hos en av tjejerna och sen spela lite bowling... Eller tvärtom. Om sen tiden inte blir alltför sen, så ska jag hem till Binna, till "syföreningen". Hoppas det inte blir för sent, ska bli kul att träffa de nya tjejerna också. :)

Har precis gjort fin-fin pedikyr och målat på lite klart nagellack på, känns inte att gammelrosa passar så bra i september. Nu ska jag fortsätta min bevakning av en tröja på tradera. Vi hörs!

Bæjó!

tisdag, september 06, 2005

Ny vecka...

Ja vad säger man? Tisdagen redan förbi... Tiden går snabbt när man har roligt, säger de, men jag hade inte direkt kul igår eftermiddag när jag sträckläste en massa stenciler till dagens föreläsningar. Hade föreläsningar i "Kreativt Skrivande" och "Actionfilmens utveckling: Tema James Bond". Det var i stort sett intressant, men lite stressigt att ställa om till nytt ämne.
Dock har jag ju redan vana av det från gymnasiet, så det är väl ingen direkt nyhet. Till viss del flätas alla ämnena samman i och med att föreläsarna nämner lite ur de kurser man läser. Ganska kul att kunna hänga med i de insiderskämt de kör med. :)

Imorgon kväll ska vi se "On her majesty's secret service" så jag hade tänkt att läsa "Hedda
Gabler" och "Fröken Julie" imorgon. Ska egentligen bara upp och handla och sen streckläsa... No other option here... :-P
Idag var det premiär på den nya dokusåpan "the Biggest Loser", dvs. den svenska versionen. Helt ok som tv-underhållning i höst, men jag ser mer fram emot "Top Model: Sverige" som snart börjar på trean.

Vädret idag har varit hur varmt och underbart som helst. Som om det vore juli och inte i början av september. Mycket nöjd med detta! :)
Har fått en ny, svalkande vana också, som jag hittade på Expressen. Jag dricker en smoothie om dagen som består av 2 dl lättmjölk, 2 dl fettsnål vaniljyoghurt och frusna bär. Detta mixar jag och dricker sen i ett stort glas. Mättande och man kan lätt byta ut lunchen mot den... Eller om man bara blir sugen så där... Mmmm... Tack Ebba för det receptet. Hon har också i en banan, men det behövs inte... Tycker jag i alla fall. :)

Nu ska jag surfa vidare lite... Ha det så bra!

Bæjó!

måndag, september 05, 2005

Bilder från Liseberg


Gulli, Jag, Hanna och Óli i "Flume-Ride" Posted by Picasa

Bilder från Liseberg


Jag, Hanna, Gummi och Óli i "Balder" Posted by Picasa

söndag, september 04, 2005

Liseberg!

Nyss hemkommen från en enormt rolig dag. Det var jag, Gummi, Óli, Hanna, Kristjón, Gulli och Elsa som åkte iväg i middagstid. Vi åt snabblunch på Burger King i Nordstan innan vi tog spårvagnen till Liseberg. Korta köer var ett stort plus och vi åkte som idioter hela dagen... Hehehe... Har nog åkt "Balder" hundra gånger idag, nej, skojade bara. Men, den är garanterat den roligaste karusellen/åkattraktionen de har på Liseberg. Den nya "Kanonen" var också enormt rolig, men ett litet minus var att den var så enormt kort. Kunde varit lite längre.
Fick roliga bilder med mig hem + en liten nalle och ett travel-pack "Ahlgrens bilar" som jag vann! :)
Efter Liseberg tog vi spårvagn tillbaka och åt mat på en restaurang på centralen innan vi återvände till Skövde.
Allt som allt kan man säga att dagen har varit mycket, mycket lyckad! Vi har haft det jättekul och tack till er andra för en mycket bra dag. Hoppas ni hade det minst lika kul som vi hade det. :)
Väntar ivrigt på bilder... ;-)

Nu ska jag snart sova. Är dödstrött... Sov gott, folket. Imorgon är det ny vecka...

Bæjó!

fredag, september 02, 2005

Ett tag sedan sista bloggen

Men, ni har väl inte lidit för det? ;-)
Igår var det min födelsedag och jag fick många gratulationer, i telefon, e-mail, msn m.fl Ett stort tack till er alla för att ni förgyllde min 22-årsdag. Jo, ni, Kristin fyllde 22 år igår och börjar närma mig 25... *argh* ;-) Nej, skojade bara. Ingen åldersångest... än i alla fall.

Av mamma och Ann-Margreth fick jag insatt 1000 kr på mitt konto att använda till något jag verkligen vill ha. Har kanske en liten idé vad jag ska köpa, men jag säger inget än, så behöver ni inte fråga om det blev köpt eller ej. :)
Av Gummi fick jag ett presentkort på H&M på 500 kr, så idag körde jag in till stan och shoppade loss.
Köpte för mina presentpengar en fin svart jacka/kavaj i army/napoleon stil. Svart med dubbla rader mässingsknappar och med 60-talskrage (står upp utan vik över). Jättefin och passar snyggt till jeans eftersom den går ner till strax ovanför höften. Sen köpte jag också två basic t-tröjor (H&M), en blå, kortärmad piké (Gina Tricot) och ett svart, basic linne (JC).

Ikväll är det testosteron-kväll i bastun, dvs. pojkarna ska bada bastu, dricka öl och snacka om brudar... Hehe, nej, nu drog jag alla män över en kam, men de två första punkterna stämmer. Vet inte direkt vad jag ska ha för mig, men jag antar det blir tjejfilmer och popcorn. :)

Ett litet (men stort ändå) tack till Expressens Ebba von Sydow för att hon skriver så roliga krönikor om skönhet och mode, och som har, därgenom, hjälpt lilla mig till att förstå vad jag passar (och inte passar) i.

Jaja, regnet har precis vräkt ner och jag ska kanske påbörja skrivuppgiften i Kreativt Skrivande, skriva "Rödluvan" som den egentligen var. Låter skoj! :)

Ha det så bra!

Bæjó!